Arkaşlar bildiğiniz uzere bir kanala video yuklemek istiyorsak birinden cıkış yapıyoruz ve diğerine oturum acıyoruz. hatta bunun icin yeni yeni uygulamalar cıkmaya başladı.
bende uzun zamandır merak konusu olan bir konu bu:
şimdi chrome tarayıcıdan bir oturum actık, video yukledik istatistiklere baktık vs.. ben her ihtimale karşı chrome tarayıcıyı kapatıp firefox tarayıcıdan başka bir kanala giriş yapıyorum.
bu şekilde yapmasak chrome ve firefox hatta yandex tarayıcı acık olsa ve her birine aynı anda farklı kanallarla oturum acsak sizce sıkıntı olur mu?
bence mantıken olmaması gerekir google veya youtube zaten farklı kanallarımız olduğunu biliyor kimi kimden saklıyoruz?
hadi diyelim aynı anda 3 tarayıcıdan oturum acmak sıkıntı. peki evimde ve iş yerimde wi-fi kullanıyorum ve cepten bir kanalımın surekli oturumu acık. gelen muşterilerimin bazılarındada wifi şifresi var ve onlarda cepten android olduğunu iicn gmail ile youtube'a oturum acmış durumdalar. zaman zaman pcden bir kanalım cepten 2. kanalım ve 3 android kullanıcısı muşterim online oluyor?
7 aydır bu şekilde kullanıyorum herhangi bir şey olmadı.. buda benim kafamı karıştırıyor ve demek oluyorki 3 tarayıcıdan 3 kanalda oturum acsam herhangi bir şey olmayacak?
gereksiz konuştuysam kusuruma bakmayın..
Kanalların Farklı Tarayıcılarda Aynı Anda Acık Olması
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Kanalların Farklı Tarayıcılarda Aynı Anda Acık Olması