Merhaba. Cok kez bu sayfadan bilgi aldım fakat kayıt olup derdimi hic anlatmadım. Sizlere fikir danışıp Hayatımı daha doğrusu son yıllardır yaşadığım sorunumdan bahsedeyim. 2019 yılında sevgilimle heyecanlı dolu dolu gunler aylar gecirdik. Şubat 2020de evlenme teklifi etti. Mart 2020de aileler tanıştı.Fakat pandemi girdiği icin nişan işleri sadece cekirdek ailelerimiz arasında oldu. Fakat sevgililik surecinde yaşadığımız kavgalar sorunlar cok buyumezdi yada ben alttam alırdım. Hatalı da ben olurdum coğu zaman fakat insanlarla ilişkilerimde hep yumuşak başlı,sessiz sakin bir insan olduğum icin takılmazdım ,bilmezdim sinsilikleri,haliyle bilmediğim şeyler yuzunden hatalara duşerdim. Bunlar bize cok zarar vermezdi. Nişanlım beni cok iyi anlar benimle cok guzel sohbet eder,bana destek olurdu. Hatta bayanlarla bu kadar iyi anlaşabilmesinin sebebinin ailesinde annesi ile birlikte 3ablası olduğunu soylerdi. Neyse nişan yaptık fakat bana derdi ki artık sorumluluklarımız sadece bizi değil ailelerimizide etkileyecek. Pandemide karantinaya girince evlerde goruntulu konışmaya başladık. Kavgalar gurultuler bitmek bilmedi. Evde sinir krizleri geciriyordum.Annem babam gordukce nişanlımı birkac kez uyardı fakat biz yine kavga eder,istemesemde bunu vucut dilimle hep yansıttım aileme. Yeri geldi aileme anlattım derdimi.Sonra baktılar onumuzu alamıyorlar.2020 Ağustos ’ta Nişan attı ailem. Hemde duğunume 3 hafta kala. Ben yuruyen oluydum bunu istemiyordum,cozumun boyle olmasını beklemiyordum fakat bir şekilde ailemi ikna ettim de nişanlımda ailemden ailen ozur dileyecek. Siz geleceksiniz dediler.Bana cok soylense de ailem onurlar yerle bir oldu dese de benim icin kalktık onlara gittik. Babamın icinden hic cıkmadı bu. Sonra tekrar başladık ve sorunlr hastalıklar bitmedi. O surecte ailem onu gormek istemediğini dile getirip kendiniz karar verim edin dedi. Fakat parmağımızda 1sene boyunca alyanslarımız olmadan,aileler bir kere bile iletşim kurmadam,hep ben onların ailesine giderek yılı devirdik.ailem onu gormek istemiyoruz dedikce aslında hep beklemişler,ben bunu anlamadım bile. Seven erkek gelir bir şekilde aileye kendini de sevdirmeye affetirmeye calışır. Cunku ilk nişan atma sebeplerimizde bana hakaretler,laf soylemeler,aileme saygı duyacaksın diye baskılardan kaynaklanmıştı. Neyse bu seneki olayımız ise şurada patlak verdi. Haziran 2021de duğun tarihi aldılar bana soylediler, bende aileme soyledim. Fakat onlardan bir buyuk arayıp haber vermedi taa Ağustos ayında duğune bir ay kala babam babasıyla goruştu. Ve biz bu işi istemiyoruz duğune bir ay kala eşe dosta haber verir,kızım posta guvercini mi siz kızıma değer vermediniz,etmediniz,damat bey ortada yok. Bir olır gelir konuşmayız etmeyiz,iki olur konuşmayız ama ucte bizde kıyamayız utanırız derken kimse bizimle iletişim kurmadı diye nişan atmak istediklerini soyledi. Nişanlımda aileme artniyetli,kotu kalpli,kibirlerinden peşlerinde yatacak gezecek damat bulamadıklarından boyle bana gecen sene ettiklerimin bedelini odetmek istiyorlar diye,ailen seni hor goruyor diye,bana surekli onlardan nefret ettiğini soyluyor. Bu işin olacaksa ailemden sıyrılıp nikahla olmasını istiyor. Aileni bırak gel diyor zamanla affederler diyor. Fakat ben sevgimi falan bir kenara bırakıyorum ama kendi benliğime yakıştıramıyorum. Ordan da yine dem vuruyor bana işte sen ikinci kez elaleme rezil oluyorsun da nikah kıyınca mı ayıplıcaklar seni ailen utansın bu hale getirdiğine diye surekli beni bastırıyor. Demeyinki sen goremiyormusub duşunemiyor musun? O kadar aklı başında bir insandım ki ama bir şeye 40defa aynısını soylerseniz insan bir zaman sonra kendinden şuphe duyar hale geliyor, işte bende tam o noktadayım. Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum