Merhabalar kızlar 2.5 yıllık evliyim hic korunmadık bebeğimiz olmayınca once klomen 2 ay denedik oda olmayınca gonal f kullanarak aşılama yaptık tutmadı aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu oğrendim eşimde morfoloji ve hareket sorunu var hsg normal cıktı hormonlarda şimdilik normal faka bebeğimiz hep geriden geliyordu doktor olabilir dedi vitamin ve folik asit kullandım hamileliğim boyunca ancak kontrole gittiğimizde 10 haftalık olması gereken bebeğimizin 7 haftalıkken kalbinin durduğunu oğrendik yıkıldık olmuş bebeğimi sevdim sabahları onun icin bebek kıyafetleri baktım.. cok fazla bağlanmıstım bebeğime sıkıntıdan sackıran... oldum martta kurtaj oldum doktor 2 ay bekleyin dedi bu arada calışıyorum izin ve rapor kullanıcam mecburen ve haziran- temmuz gibi tup bebek yaptırmak istiyoruz ama korkuyorum şişli tup bebek yada acıbadem maslakta morfoloji kim ne derse desin ciddi sorun doktor onerisi olan şehir dışından tup bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşıp yardımcı olursanız cok sevinirim