Merhaba sevgili kk eski konumu hatırlayanlar olabilir 3 seneyi aşkın evliyim. Evlendiğim de bakire değildim eşim bakir idi Bu duruma kendisi ne kadar bu durum uzulse de evlenmek istedi asla gecmişten konuşmadık ama evlilik oncesi ona tersti cinsellik yaşanması.Ben istersen evlenmeyelim seni haketmiyorum dedim .o gozum de masum du yaşamadığı icin .keşke yaşamış olsan dedim belki vicdanım rahatlardı eşit olurduk derdim o zamanlar o hic yorum yapmazdı .Ne yaşamış olması beni ilgilendirmiyor benden oncesi tabi ama ben onun yanında iyi hissetmedim .Gecen bir konu gecti bir tanıdığımız 5 yıl sevgili 5 yıl evlilik sonu boşanmıştı konu arasında evlilik başka sonucta sevgili İken vadede dışarda goruşuyorsun sevişiyorsun evlilik oyle değil anlaşmak ev ici tanımak onemli dedi ben kalakaldım yaşamış mı yani o da sonucta onunla sevgilisi vardı onceden ne kadar yıllık bilemem belki hic masum değil sevişmek kelimesine baktım TDK opuşmek koklaşmak tensel temas diyor illa birleşme değil sizce de oyle mi?