hanımlar merhaba, sizlere kendimde ozellikle son 1 sene, 6 ay kadar ortaya cıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum.
ozellikle son 6 ayı duşunduğumde artış gozlemlediğim mesele şu: benim hislerim cok fazla cıkmaya başladı. hislerim beni cok az yanıltır oldu. eskiden boyle değildim, yanılırdım. ama son 6 ayda ozellikle ne tahmin ediyorsam, ne hissediyorsam %90 bunun gercekten de olduğunu goruyorum. tabii bunlar durduk yere boş boş otururken icime doğan şeyler değil. ornek vermek gerekirse, mesela annem ortağı ile alakalı bir durumu bana anlatıyor. ben de yorum yapıyorum, şoyle olacakmış gibi geliyor diyorum ve sahiden de oyle oluyor bir sure sonra. veya aslını astarını bilmediğim bir konu hakkında bişey anlatılınca ya da benim bir şekilde karşıma gelmişse, şoyle şoyle olmuştur dediğim ne varsa sonradan sahiden de tahmin ettiğim gibi olduğunu oğreniyorum.
altında bir bit yeniği olabilir dediğim her şeyde mutlaka o bit yeniğinin var olduğunu oğrenir oldum.
cok fazla ornek var yani olumlu, olumsuz. sadece olumsuz hisler değil olumlu şeyler icin de hissettiklerim cıkar oldu.
tv izlerken de boyle. masterchef izliyoruz, anneme diyorum ki bak takıma şunu sececekler, hakikaten benim dediğim ismi 30 sn sonra takıma alıyor. şu kişi birinci olacak diyorum o akşam, sahiden o oluyor.
ama en taze ornek şu, sadece hikayelerinden az cok hayatına şahit olduğum bir kadın arkadaşım son zamanlarda cocuklu kankası ile cok zaman geciriyor. ve kendisi psikolojik anlamda zor bir donemden geciyordu en son, bu akşam yine aynı arkadaşına gitmiş ve cocuklarıyla zaman gecirip hikaye atmış hatta whatsapp profil resmini de ufak olan cocukla birlikte selfi'sini yapmış. ben tesadufen gordum, yanımda arkadaşıma dedim ki demek ki bunlarla zaman gecirmek ona iyi geliyor, cocuklar enerjisini yukseltiyor insanın ama yarın obur gun ben evlenip cocuk yapıcam demesin sonra

neyse ben bu şakayı yaptıktan sonra instagrama girdim ve o da ne, bahsettiğim arkadaş cocukla olan resmini paylaşıp altına, ''onunla zaman gecirdikce cocuk yapasım geliyor'' falan yazmış ben şok oldum

benim kafama takılan, bu şeyleri ben neden yaşıyorum? bunlar sahiden his mi, icime mi doğuyor yoksa bir iki ipucunu alıp mantıksal ilişki kurup doğru sonucu mu tahmin ediyorum acaba? kafadan atarak soylediğim şeyler değil, mantık insanıyımdır ama işin hissetme kısmı da var galiba. artık durugoru mu altıncı his mi, muneccimlik mi bilemedim. bu tarz şeyler yaşayan var mı?