Hanımlar selam, birazcık kafam karıştı ve sizinle de paylaşmak istiyorum cunku hicbir hareketine anlam veremiyorum.

Daha onceden konu acmıştım işyerinden bi cocukla konuşuyordum, sonra her şey guzelken ve benden hoşlandığını soylerken babanla ilgili sorunlar var bu donemlerde cok sinirli oluyorum seni incitmek istemiyorum vs gibi şeyler soyleyip konuşmayı bitirmişti. Sonra yine diyaloga kaldık ara ara sohbet ettik ama arkadaşca konuştuk. Bazem o bazen ben yazdım. Mesela ikimizin de cok sevdiği bi filmi izlerken "senin yuzunden filmi izleyemiyorum o jehanın en sevdiği sahne, aaa jehan burayı soylemişti" ya da benim cok sevdiğim bi cay var onu icerken aklıma ben geliyorum onu soyluyordu. Bu şekilde konuştukca onu kafamdan atamadığım icin kendimce artık yazmama kararı aldım. Sonra hasta oldu bi sure işe gelmedi. O surede ben ara ara nasıl olduğunu vs sordum, cunku geroekten merak ediyordum. Sonra iyileşti işe gelmedi ben hic yazmadım, yazmasını da beklemedim cunku durum sacmaydı. Sonra kendisi yazmaya surekli durduk yere eski konuları acmaya başladı. Benden, beni kırdığı icin ozur diliyor, beni tanıdığı icin mutlu olduğunu soyluyor sonra beni ovevek şeyler soyluyor. Bu arada bunları arayıp soyluyor. Tanışmadığımız donem yemekhaneye beni gormek icin iniyormuş, beni izliyormuş, mavi bi elbisem varmış bana cok yakışıyormuş. Bunları aramızdaki şeyler bitince demesi o kadar sacma geliyor ki. İcinden bunları demek geliyormuş. Dun aradı bana tanışmadığımız donem bi şeyler yazmış onu gonderdi. Yaptığının sacma olduğunun kendi de farkında. Kendimi hatırlanmaya calışıyor gibi oluyor biliyorum ama amacım bu değil filan dedi. Ben yine bunları neden şimdi dediğimi sorunca bunlar gercek ha şimdi demişim ama o zaman ne fark eder dedi. Ben de yaptığının cok dengesizce olduğunu vs soyledim. Yine benden ozur dilemeye tanıdığı icin teşekkur etmeye başladı. Ben biraz tersledim ve konuşmayı uzun tutmadım, dinledim cok fazla bi şey demedim.

Şimdi eskisi gibi hoşlanmadığını belirten bi şey dedi. Bundan dolayı yeniden başlamak icin bunları dediğini sanmıyorum, ama niye diyor ya.

Kızlar ben bu cocuktan konuştuğumuz donem cok etkilenmiştim, birlikte cok tatlı vakit geciriyorduk ve davranışları bana karşı cok inceydi. Birden konuşmayı kesince cok cok uzuldum. Kızlar şirkette beni gorunce surekli bana baktığını soyluyor, ben uzağı goremediğim icin kızlar diyor jsnsıdmdjdm

Ay vicdan filan mı yapıyor ya beni kırdığı icin cidden gram anlam veremiyorum.

Uber kaybeden konumla geldim ))))