kızlar selam, once ki konularımdan bilenler bilir. erkek arkadaşımın beni aldatması, alkol problemim, hippi hayatım, bipolar bozukluk...
kısacası hayatımın cokta iyi gitmediği bir donemdeyim. yavaş yavaş ailemin de desteğiyle birlikte toparlamaya başladım denebilir. konuya gelecek olursam, kısa sure once instagramdan surekli hikayelerime yanıt veren, halimi hatrımı soran, mesaj atan bir cocuğun mesajına duygusal boşluktayken donme gafletinde bulundum. profilini genel olarak tabir edecek olursam hoşlandığım insan profiline uyuyor diyebilirim. her neyse birkac gun sohbet muhabbet ettik, bu gun onun izin gunu olduğu icin akşama bir yemek organize ettik. sabahın korunde kendimi burada buldum. cunku gidip gitmemem gerektiğini, gitsem bile nasıl davranacağımı bilmiyorum. arkadaşlarım tarafından bir zamanlar flort etmeyi icat eden kişi olarak anılan ben resmen ilk defa erkek gorecek gibiyim.
yani kısacası nacizane fikirlerinize ihtiyacım var. ona da haksızlık etmek istemiyorum cunku kendisi bana olan ilgisini en başından beri hic saklamamış biri. cok kaba tabirle gercek aşkı ararken ya da aşk acısı cekerken harcadığım erkekler listesine eklemek istemiyorum onu. ama objektif olarak soyleyecek olursam birileriyle yemek yemek, kahve icmek, sohbet etmek ve vakit gecirmek gibi şeyleri de ozlemedim değil. annem de gitmem konusunda ısrar ediyor. Eski sevgilimi gercekten cok sevmiştim. yani tarafsız bakıldığında ilişkimizin hicbir şekilde oluru da yoktu ama ben yine de super sevmiştim kendisini. hissetmekten korktuğum şeylerin bana tekrar onu hatırlatmasından cekiniyorum. gecenin sonunda onu arayıp "naabeeerrr yııaaaa" demeyeceğimin garantisi de yok cunku. sanırım ben onun yerine başkasını koymaktan korkuyorum. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?