Hanımlar selam,

Bi tık canımı sıkan bi konuyla geldim. Son zamanlarda altta saydığım şeyleri cok kafama takıyorum elimde olmadan.

1. İşyerinde mudur bana karşı cok sacma davranıyor ve kendimi savunsam bi dert, savunmasam bi dert. Bir ara cok fazla personel cıkmıştı ve onların işleri bize kalmıştı aradan baya zaman gecti ve yeni personeller alındı. İşlerimiz eskisi gibi oldu mudur benim arkamdan başka personellerin yanında jehan ne iş yapıyor ki, bence onun cok işi yok vs gibi bi şeyler demiş. (bunları diyince diğer personeller ve mudur yardımcısı jeehan bize de yardım ediyor vs diye savunmuş beni) İşler cokken yetişemiyorum diyince mesaiye kal diyordu mesai ucreti almadığımız halde, şimdi normal 1 kişilik iş yapınca az iş yapıyor oldum ajmsjdmdkdm
Mesaiye vaktinde başladığım halde bana saat 9-9 bucuktan once mesaiye başlamıyorsun sabah kahveni icip haber okumadan mesaiye başlamıyosun 3 gundur izliyorum seni vs dedi. Ben bilgisayardan İnternete girmiyorum diyince de zaten gormedim onu gormedim dedi. Kendimi savunmaya devam edince bana yalancı mı diyorsun diye usteledi. Beni bulunduğum yerde kamera vs yok izliyorum demesi tamamen yalan. Kahveyi de herkes mesai saatinde almasına rağmen bana mesaiden once al diyor sjdmdjdnjd

Muduru biraz da şefin doldurduğunu duşunuyorum kadın surekli yalan soyluyor. Bize gun icinde gidin biraz hava alın diyor. biz aşağı inince de mudure 1 saat oğle arası var neden o zaman gitmiyorlar diyor. Sonra mudur sigara icmeyenler aşağı inmesin diye bağırıyor. Sjdmjdmdkd haftada max 2 kere iniyoruz hatta coğu zaman hic inmiyoruz bile. Bu tarz cok şey oldu korona olup işe gidemedimiz donem şef bizim arkamızdan hic calışmıyorlar hep konuşuyorlar diye mudure şikayet etmiş sjdmdjndj ki asla boyle bi şey yoktu.

Kendimi malesef surekli diken ustunde hissediyorum mudur surekli izliyor. Aşırı sacma şeyler icin bile laf yediğim oluyor ve sıkıldım. Gecen bi evrağı 2 kez zımbaladığım icin mudur yardımcısı bi de smmm stajyeri olacak diye soylenmiş. Şaka gibi ya valla şaka gibi.

Mudur yardımcısı bizim lambur lumbur bi kadın malesef. Sacma sapan konuşup bizden de o turde bi tepki gorunce kavga etmeye başlar. Bana surekli başkalarının yanında evde kaldın diyor. Asla ağzımdan evlenmek istiyorum diye bi şey cıkmadı. Ki hepsinden gectim 26 yaşımdayım daha.(50 yaşında da bekar olabilirim, kime ne?) Spora gidiyorum koca bulmak icin gidiyorsun diyor diğer personellerin yanında, gozluk takıyorum hem gozlerin gormuyor hem evde kaldın diyor sjdmdjdnjd surekli seninle kim evlensin diyor. Bana surekli 35 yaşında duruyorsun diye laf sokmaya calışıyor. Ben de 26 yaşında olduğumu soyleyince unutuyorum canım ben diye kıvırıyor. ya başta guldum gectim ama surekli başlarının da yanında boyle "şaka" yapmasına aşırı sinir olmaya başladım. Ben bu kadını nasıl susturucam.