Iyi geceler kızlar benim hikayem evlendikten sonra başladı ilk evlendim hamile kaldım duştu bi daha hamile kalfim 7 aylık erken doğumla kaybettim bu benim miladim oldu bi daha hic eskisi gibi olamadım bu surecten sonra bilinmezlige girdik neden kaybettiğime dair kesin birsey yok 2 gun yasadi vefat etti neyse idtanbulda gitmediğim doktor perinatolog kalmadı bende gebe kalamadım tup bebeğe başladık ilk transferim tuttu 6 haftalik iken bir anda yoğun bir kanama başladı ve doktorun odasında muayene masasına cıkmaya calışırken keseyi duşurdum yaşadığım 2.tramva oldu pes etmedim yine transfere gittim transferin 5.gunu regl oldum artık yeter dedim kapatıyorum bu defteri doktorumun ısrarı ile son kez denedim Rabbe bin şukur cok zor bir gebelik gecirmeme rağmen saglikla kavuştum oglum 3 yaşına yaklaştı bi daha denemek istedim ve kalbi durdu kurtaj oldum kurtaj olali tam 4 ay oldu yapma diyorum bunu kendine cok yoruldun yiprandin diyorum ama yok icimdeki o duyguyu bastiramiyorum bu arzudan nasıl kurtulabilirim 1 embriyom kaldı ama hic cesaretim yok bu aralar cevremdeki herkes masAllah sıraya girmiş bir de Rabbim hepsine saglikla nasip etsin ama insan nefsi kendisi icinde istiyor o guzel duyguları yeniden haksızlık belki zaten bir yavrum var şımarıklık 2.icin boyle olması ama kaybedince insan yeni bir bebege daha bir hasret kalıyor bu cıkmazdan beni yalnız Allah kurtaracak biliyorum hepinizden ozur diliyorum bayagi uzun yazdım cunku ins bana da isteyen herkese de Rabbim tez zamanda saglikla nasip eder..