Kızlar merhaba, konularım bu ara hep kreş ve bakıcı uzerine
Baya kişiyle goruştum bakıcı olarak ve icime cok sinen bi bayan oldu. Anlaştıktan sonra oğlunun okuluyla ilgili bir nakil durumu varmış siz işlerinizi halledin 1 hafta sonra başlayın demiştim. Bir hafta zaman vermiştim ona.
Neyse tam işe başlayacağı hafta ben cok fena hasta oldum, 2 gun gelme dedim ama paranızı anlaştığımız gibi kesmem merak etmeyin dedim. Bu arada işe daha hic gelmeden avans istedi verdim, yine evi cok uzaktı sorun olur mu diye ozellikle sordum olmaz gelirim dedi. Tek vesayet ama 1.5 saat suruyordu yolu. 9.30 a kadar gelebilirsiniz tolere ederim dedim, yol paramı da verir misiniz dedi verdim(maaşı iyiydi bu arada) Haftalık almak istedi haftalık odeme yaptım.

Ama o işe geleceği ilk gun sabah mesaj attı benim oğlumun okuluyla ilgili işim var dedi gelmedi, hasta halimle idare ettim o gun ona guvenmiştim. Neyse dedim, ikinci gun 12 ye doğru geldi geleceği vasıta arıza yapmış. 3 saat gec geldi, hadi neyse dedim yine. Gecen hafta zaten 1.5 gun falan geldi.

Bu hafta pazartesi yine dilekce işim var diye izin istedi, salı sabahı gelicem dedi geldi ve yine dilekce vermek icin izin istedi bu sefer başka yere gidecekmiş. 1 saat durdu gitti. Yine salı akşam aradı ve carşamba sabahı icin izin istedi en fazla 1.5 saat gecikeceğim dedi. Normalde izin isteyen biri değilim ama oğlumun okulu soz konusu falan dedi, ben de kızdım gec kalmayın artık yarın 2 hafta oldu nerdeyse hic gelmediniz başka izin veremem dedim. Carşamba sabahı bekle bekle arayan eden gelen yok hanımefendinin işi hallolmamış cok canı sıkkınmış ben kızarım diye aramamış 13.30 gibi gelebilirmiş gelince bana anlatacakmış, ben de iyi ki aradım onceden yoksa kapıdan donerdiniz bu ne saygısızlık aramak etmek yok ben sizinle calışamam, her gun sizi bekliyorum diye cıkıştım. Yapmayın paraya ihtiyacım var bidaha olmaz dedi ama dinlemedim.

Aslında genel anlamda iyi bir kadındı gercekten, oğlumla da iyi anlaştı ama cok sinirlendim bi anda calışamam boyle dedim. Bi yandan cok suistimal etti ben ne derse tamam dedim, anlayış gosterdim. Bir yandan da boyle birini bulamam diye duşunuyorum. Sizce fevri mi davranmışım? Paraya ihtiyacı da vardı ben bir yandan kendi etti diyorum bi yandan da zor durumda kaldı off bilemedim…