Fulya Jinemed’in Yaptığı Buyuk Ayıp!!!

Merhaba Sayın Halkım. Ben İ.Koca.

Gecirdiğim bir kaza sonucu 26 yıldır Tetrapleji yani Boyundan aşağı felcliyim.

Fulya Jinemed Yonetim kurulu başkanı Teksen camlıbel’in ve ekibinde gorev yapan Op.Dr. Serdar Erkan Bey’in yaptığı buyuk ayıbı yazmak istedim, 26 yıldır hayatında hep zorluklarla karşı karşıya kalan ve o zorluklarla devamlı mucadele etmek zorunda kalan Boyundan aşağı felcli birine ve Eşine yapılan Terbiyesizliği hepinizin bilmesini istedim!

Yaklaşık 1 yıl once Sabah gazetesinde gorev yapan Sn. Esra Tuzun vasıtasıyla beni Yasemin Bozkurt aradı, Size Tup bebek konusunda yardımcı olacağız vs deyip bizi Cine5 de yayınlanan programına davet etti. Bizde Tup bebek umudu ile kabul ettik, Programa cıktık ve program icinde Teksen Camlıbel’i cağırdılar, Biz başta tanımıyorduk kendisini tanımayınca Eşinin uzaktan akrabası felan deyip sonra gerceği acıkladılar. Tup bebek konusunda cok cok unlu olduğunu ve Tup Bebek konusunda bize yardım edeceklerini Program icerisinde soz verdiler. Bunları duyunca gercekten cok ama cok sevindik
( Program kayıtlarını Cine5 den edinebilirsiniz )

Teksen Bey Programdan sonra beni arayın randevu alın gelin dedi, Randevuyu aldık ve gittik ilk etapda cok iyi ve ilgili davrandılar, Bizi Op.Dr. Serdar Erkan Bey e yonlendirdi, Serdar bey’de cok ilgiliydi, biz umutsuz konuştukca umutlar veriyor bizi sevindiriyordu. Beni Muayene etti ve daha yeni Ameliyat gecirmişsin Ameliyattan sonra en az 6 ay 1 sene gecmeli dedi. Bizde doğru bulduk ve Teksen Bey’e soyleyerek bekleme kararı aldık, Aradan Tahmini 7-8 ay gectikten sonra Serdar Bey’den Randevu alıp tekrar gittik, Bizi hatırladı ve cok ilgisiz davrandı! İlk gittiğimizde umutlar veren Doktor o değildi sanki umutsuzca konuşmaya başladı! Başından bir an once savmak ister gibi bir hali vardı! Bizde başta bize dediklerini hatırlattık o zaman siz bunu gercekten istiyormusunuz dedi, Bizde evet deyince ( o zaman size bir Pregnyl adında iğne vereceğim, Bu İğne piyasada cok zor bulunur Eczane eczane bakıp araştırın, bu iğne 3 ay kullanılacak ve 3 ay sonunda gerekli kontrollerden sonra seni ameliyata alacağız dedi.) Bizde tamam diyerek iğneyi araştırmaya başladık, İğnelerin tamamını bulana kadar İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında 10 larca Eczaneyi aradık, Boyundan aşağı felcli olmama rağmen bir cok Eczaneye gittim, Bize 10 Tl’lik İğneyi 60 Tl’ye satanlar oldu vs vs.

Buyuk uğraşlar sonucu iğneleri bulduk ve tedaviye başladık, İğnenin haftada 2 gun olunması gerekiyordu ve iğne olacağım yer bana 1.km uzak olduğu icin ve Tam Kış aylarında olduğumuzdan dolayı bu benim icin zordan daha cok zordu! Yağmurda,Karda gittiğim cok oldu! İğneler olurken 3 ay icinde cevremdeki durumu bilen kişilerle ara sıra bu soz verilme olayı yalan olurmu diye aramızda konuşuyorduk ama Gerek Yasemin Bozkurt’un arada olması, gerekse Teksen bey gibi bu konuda un yapmış birinin doneklik yapacağı aklımıza gelsene bunu ummuyorduk! Bu şekilde umutlar vererek tedavi edilmesi icin o kadar uğraştan sonra bu akıl alacak bir şey değildi!

Nihayetinde İğnelerin bitmesine son 1 hafta kala Sevgili Teksen bey’i aradım, Dedim Doktorum durum şu an bu, Ne dese beğenirsiniz! sen cok zaman gecirdin yani soz verildiğinden bu yana cok zaman gecti, Biliyorsun bu işler pahalı işler! Bizim etimiz ne budumuz ne!!! Dedi.
Bu konuda sizi Sigortaya yonlendirelim dedi! Ben ısrar edince bu seferde randevu alıp gelin bakalım fiyat ne cıkacak, O anki şok ile randevu aldım ama dahada o Hastaneye gitmedim!

Bu olaydan hemen sonra Sayın Yasemin Bozkurt’u aradım, Ne dedi biliyormusunuz, O program bitti artık şimdi yeni bir programa başladık yapabilecek bir şeyim yok dedi!!!

İnanın bu kadar uğraştan sonra bu şekilde bir donuş yapmaları Pisikolojimi bozdu!
Bu İnsanların bu şekilde soz verip iş ciddiye binince nasıl donduklerini cumle alem bilsin istedim, Gozleri paradan başka bir şey gormuyor bilin istedim! Daha once benim vasıtamla Tv’de iyi yonde reklamları olmuştu, şimdi gercek yuzlerini bilin istedim! Demekki para her şeymiş! Bir engellinin ve Eşinin ne kadar umut bağlayıp uzuleceği umurlarında bile değil!
Ne kadar unlu ne kadar Medyatikte olsa Para icin sozlerini Satanlarda varmış!!!

Saygılarımla

İ.Koca