herkese merhaba. 29 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim. gecen yıl cocuk sahibi olmaya karar verdik ve ne yazıkki 9. haftada kalp atışı durdu. cesaretimi toplayıp 2. cocuğa karar verdim ama oncesinde nedenini araştırdım ve pıhtılaşma problemim olduğunu oğrendim. ayrıca bendeki bu gen (pai 4g/5g heterozigot) gebelik zehirlenmesi riskini arttıran bir genmiş ama onlemlerini alıcaz merak etme dedi doktorum. bu ay ilk denemelere başladık. doktorum muayenede yumurtamın cok sağlıklı olduğunu ovulasyon doneminde olduğumu soyledi ve catlatma iğnesi yaptırmamı istedi. sanırım daha cabuk olsun diye. bir de her ay adetten 2 gun once kan testi yaptırmam gerekiyormuş cunku hemen iğneye başlayacakmışız, reglimi beklememeliymişim. bugun benim iğneden sonraki 10. gunum. ve aylardır adetim duzensiz yani bi ay gununde, diğer ay 5 gun erken, obur ay 5 gun gec falan oluyor. ayın kacında olacağını bilmiyorum o nedenle daha once catlatma iğnesi olan arkadaşlardan ricam, iğneden kac gun sonra regl olmam gerekiyor? kacıncı gun kan tahlili yaptırmalıyım? gec kalmamam lazım. şimdiden teşekkur ederim.