Merhaba bayanlar uzun bir suredir forumun takipcisiydim bir kac ay once de uye oldum. Bugunde ilk konumu acmak kısmetmiş, yardımcı olursanız cok sevinirim biraz uzun olabilir şimdiden ozur dilerim.
Ben 19 yaşındayım 3 senedir suren bir ilişkim var, erkek arkadaşım da 19 yaşında. Ben mezuna kaldım o universiteye gitti. Ayrı şehirlerden yuruttuk bu sene. Hatta dokuz ayda toplasanız 10 kere falan iletişime gecmişizdir. Tatilde yuz yuze goruştuk o da 5 kere falandı. Sınava tekrar hazırlandığım icin telefon sosyal medya işlerini bırakmıştım. Oda beni olabildiğince rahatsız etmek istemiyordu.

Şimdi konuya gelecek olursam, dun erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk (1 aydır konuşmamıştık o aradı) ve bana anlatacağı şeyler olduğunu soyledi. Yuz yuze konuşmak istiyormuş cunku telefondan soylerse yanlış anlayabilirmişim. Boyle bir laf denir mi? Sus madem hic bahsetme gelince direkt anlat. Ben tabi aklım kalır da bin bir ısrarla soylettim. Beyefendi pubg oynarken orda bir kızla tanışmış. Aynı şehirde değiller. Ne universiteleri aynı şehirde, ne de memleketleri. 3 ay olmuş tanışalı ama başlarda samimi değillermiş. şu son bir aydır samimi olmuşlar telefon numaraları falan alınmış verilmiş. Yeni bir arkadaş edindim bunu soylicektim gorunce yanlış anlama diye,istersen mesajları da okursun ben gelince dedi. Kızmadım cok normal olabilir ama keşke benimde tanıyabilme imkanımın olduğu biri olsaydı. Ne biliyim bizim cevreden falan en azından sorup soruşturur oğrenirdim nasıl biri diye. Şu şartlarda hic bir ortak yolda buluşup tanışamayız. Sevgilime de bunları soyledim. Ve ben kimseye guvenmiyorum haberin olsun dedim. Ama yine senin kararın arkadaşlarına karışamam. O kızın sana yanlı gozle bakmayacağına asla inanmam dedim. Bu sozun ustune de demesin mi zaten başta vardı oyle bir duşuncesi dedi. Erkek arkadaşım ve onun bir yakın arkadaşıyla birlikte pubg de tanışmışlar kızla. Yani erkek arkadaşımın kankası da kızı tanıyor onlarda goruşuyormuş. Erkek arkadaşımın kankasına mesaj atmış kız. Hani aramızda bir şeyler olabilir mi bana ne gozle bakıyor gibisi. Kankası da demiş ki onun o toplarda işi yok demiş. Bende sinirlendim haliyle niye sevgilisi var dememiş diye. Erkek arkadaşım da dedi ki o bizim aramızdaki durumu tam bilmiyor dedi. Yani goruştuğumuzu biliyor ama sevgiliyiz yeniden falan diye bi konu acılmadı hic aramızda dedi. Sebebi de şu:

Erkek arkadaşımla biz bir donem ayrılmış bir sene once falan bir kac ay ayrı kaldık. Ve yeniden başladığımızdan beri dediğim gibi o uniye gitti ben zaten ders calışmaktan başka işim yok telefon wp ınstagram falan kapatmıştım. Tamamen izoleydim. (Bu bilgiyi de verdiğime gore devam ediyorum)

Biraz kavga ettik daha doğrusu ben konuştum o dinledi. Nasıl bilmez en yakın arkadaşın aramızdaki durumu diye kavga cıkardım. Erkek arkadaşım ınstagram hesabı yoktu yeni actı biz ayrıldığımızda acmıştı. Bende yeniden barıştığımızdan beri benle foto atması gerektiğini soyluyorum ki yanlış anlaşılmalar yaşanmasın. Herkes bilsin. Misal bu kız sevgilisi olduğunu bilseydi giidp de en yakın arkadaşına olabilir miyiz diye sormazdı. Bunları soyledim sevgilime. Hala bi fotomuz yok sevgilin miyim değil miyim. O kızda bilmiyor hala soylemedin ona da deme diyorum. Niye soyliyim durup dururken oyle şey mi olur hava atmak gibi diyip duruyor. Instagrama foto atmama sebebi de aynı gorgusuz gibi. Biz zaten biliyoruz millete ne gerek var. Bu arada yanlış duşunmeyin beni sakladığını duşunmuyorum cunku annesiyle tanıştım evlerine gidip gelmişliğim var. Dışarda falan geziyoruz arkadaşlarıyla. Unideki arkadaşları da biliyor beni. Yani beni saklamıyor. Gercekten gosteriş olduğunu duşunduğu icin yapmıyor bazı şeyleri. Ama bende boyle durumlar icin gerekli olduğunu dun de yine vurguladım.

Kızla arkadaşlığı kes konuşma falan demeyi duşunmuyorum. Oyle dersem iyice bağlanır. Hem benim de yakın erkek arkadaşım var direkt o da ona laf soyler ve de kendisi de ondan hoşlanmıyor. Ama o benim dort senelik arkadaşımken o bu kızı 3 aydır tanıyor sadece internetten tanışmışlar ve başta kızın aklındaki duşunceler sevgililik yonundeymiş.

Erkek arkadaşım şuan oyle bi durumları olmadığına yemin ediyor. Kankayız diyor cok eğleniyoruz konuşurken falan diyor. Ki bu da beni ayrı kırdı. Ben yine de ne kız icin ne erkek arkadaşım icin asla yapmaz demem. Cunku o asla yapmaz benim sevgilim diyenlerden değilim.Her erkek imkanı olsa yapar diye duşunuyorum. Erkek arkadaşımda bu fikrimi onaylıyor.

Şimdi sizlerden yardım istediğim konu şu. Ben erkek arkadaşımı seviyorum onun da beni sevdiğinden eminim şimdiye kadar beraber olduğumuz sure zarfı icinde hic yanlış bir şeyini yakalamışlığım veya şuphelenmişliğim olmadı cunku kucuktuk diye duşunuyorum. Şimdi buyuyoruz değişiyoruz ilgi alanlarımız farklılaşıyor yonelimlerimiz değişiyor falan.Hem gercek hayatta arkadaşlarımın yaşadıklarından hem de burdan okuduğum bazı şeylerle gercekten herkese karşı olan guvenim sıfırlandı. Kimse icin o bunu yapmaz diyememeye başladım. Ve bu ilişkimizi kotu etkilesin istemiyorum. Ama icten ice de cok korkuyorum aldatılmaktan illa bu kız değil başka biriyle de olabilir herhangi biriyle herhangi bir şekilde gercekleşebilir bu aldatma meselesi. Bunu cok duşunmeye başladım. Bana tavsiyeleriniz olur mu acaba bu guven sorunuyla ilgili?