Merhaba bu benim ilk konu acışım umarım beni anlayan ve destek veren kadınlar olur cunku gercekten desteğe ihtiyacım var. 21 yaşında sozlendim ve sozumde onca insanın icinde buyuk bi kavga cıktı aileler arasında cok zorluk yaşamama rağmen hatta hic istememe rağmen ağzımız dilimiz bağlandı ve biz evlendik. Eşimin borcları vardı duğun altınlarımı ertesi gun ona verdim ama borclar kapanmadı kP im de sonradan para verdi yuklu bi miktar borcları kapattık ama hic bir zaman borcuna harcına sahip olmadi parasının hesabını tutmadı devamlı borc yaptı ve varlık icinde maalesef yokluk yaşadık ben borctan cok korktuğum icin asla lukse kacmadım ama eşim tam tersi hep luks yaşadı aşırı derece sorumsuz biridir bide o donem iddiadan para kaybetti sonra tovbe etti.Bana ilk siddet uygulamaları itme vurma şeklindeydi başlarda pişman olup ozur diliyordu ama ben cok uzuluyordum cunku asla oyle bi ortamda buyumedim bana psikolojik şiddet uyguluyordu mesela biseye hayır desem elindeki ketcabi mayonezi yere dokmekle tehtid eder dokerdi halıya cay dokerdi birgun odanın kapısı kilitledim diye kapıyı kırdı birgun masadaki yemekleri yere savurdu ve ben hali yıkamaya duduklu patladı demek zorunda kaldım evi oyle bi hale getirdi ettiği kufurleri soylemeye dilim varmıyor aileme değil ama şahsıma demediği kalmadı ne yalan soyliyeyim bende karşılık verirdim ev işlerinde asla yardim etmezdi ben kÂrı mıyım derdi ıkimizde calışıyor olmamıza rağmen sonra siddet ilerledi ve kulak zarımı deldi defalarda terk ettim ama yaşım kucuk die bi sans vermek istedim cunku lise aşkımdı boşanmak beni cok korkutuyordu asla beni dovduğunu kabul etmezdi vurdum derdi dovmek başka bisey annesine babasına da kotu davranırdı kardeşleri onla oturmak bile istemezdi korkarlardı birgun bi yerde fotomuzu paylaşmadı el ele yurumedi insanların yanında guzel bi soz demedi neymiş o eski adamlar gibiymiş boyle şeyler olmazmış ben ondan habersiz doğum k. Ilaci iciyordum ama olacak ya ona rağmen hamile kaldım hamileyken bile bana vurdu .hamile kalınca daha da susmaya mecbur hissettim hamileliğim cok sıkıntılı gecti preeklemsi oldum acil sezeryanla doğum yaptım ve annemin yanına beni goturdu annem bana bakarken oda cocuğa takılan altınları bozdurup tatile gitti neymiş psikolojisi bozukmuş da tatile ihtiyacı varmış benim hic haberim olmadan krediler cekmiş ve bana birlikte yedik dedi halbuki haberim bile yoktu borsaya iddiaya tekrar bulaştı ve paralar kaybetti bu arada hamileyken 6. Ayında odaları ayırdı neymiş karnıma vururmuş korkuyormuş cocuğum 6 aylik olunca benim zorumla yanıma geldi ama cinsellik bitmişti ayda bi iki kere oluyordu benim zorumla inanın temiz biriyimdir ama yanına gelince kokluyordu beni sonra yuzunu eksitiyordu sen bu evde kolesin diyordu şakayla karışık bende 1lere kadar tek başıma temizlik yapıyordum en son olayda cok basit bir şekilde bi konuya hayır gelmek istemiyorum diyince beni oyle bi dovdu ki cocuğumun gozunun onunde hakaret kufur gırla bende zaten doldugum icin tmm ayrilacam dedim telefonumu elimden almıştı ver annemleri arayacam dedim kendi anne babasını aradı ve geldiler onların yanında bana kufur etti cocuğunu da alsın defolsun gitsin dedi annemler geldi ve kıyamet koptu 3 gun icinde bosandim daha neler yaşadım neler de işte kısa anlattım şuan 25 yaşındayım 1 yaşında bi cocuğum var bosanali 1 ay olmadi icim bazen oyle acıyor ki anlatamam bunlar normal mi herşey gececek mi ...bana destek verin lutfen