Merhaba bayanlar.. kafam cok karışık ve sinirliyim..Konu eşim.Eşim bi tanıdığı abimin ricası ustune kızını bir hafta boyunca arabayla iş yerine bırakmasını istemiş.bu arada o kız ve eşim aynı iş yerinde calışıyorlar.ama arabada 1 calışan daha oluyo yanlız değiller yani.Eşim bana bunu soylememiş kızarım anlıcağım gibi değil diye.Ben watsaptaki yazışmaları okudum.kız abi bugun abim goturecek gelemiyorum.Yada abi ben borek aldım simit alma yeriz gulucuk yapmış bide.bunu okuyunca iyice cıldırdım.neyse esimle konuştum ettim dedim sen evin burdan alıyodun iş yerinde yiyidon .nerden cıktı.eşim simit alırken ona da almış bi keresinde bende buna uyuz oldum elin kızınınfuşunmek sanamınduşer.yanşış anlıyabilir dedim.kızda sonradan yazmış işte borek aldım abi beraber yeriz gulucuk diye.iş yerinde masada o kız ve bi kac calışan daha kahvaltı ediyorlarmış..sizce abarttım mı kızmakta haklımıyım.Ve eşim normal de kendini iş yerinde calışanlarla resmi olduğunu huysuz bi adam olduğu soyler bana.şimdi kıza simit alması falan ne alaka dedim ben onu kardesim gibi goruyorum kesinlikle bişey yok diyo.Siz olsanız ne duşunursunuz banaakıl verin hemcinslerim.kimseyede anlatamıyorm