Bu “toksik” kelimesi baya moda oldu ama başka bir tarifi yok sanırım yaşadığım ilişkinin. İfade edecek en guzel kavram bu.
Kalbimi aşka uzun sure tamamen kapatmıştım cunku bir onceki erkek arkadaşım oldukca kıskanc ve yalancı biriydi. Ayrıca guven sorunu vardı aramızda. Bir yılın sonunda terkettim ve 4 yıl kadar hayatıma kimseyi sokmadım.
2 bucuk sene once calıştığım işyerinden biriyle sevgili olmaya başladık. Daha once de aynı işyerinde calışmışız ama birbirimizden haberimiz yokmuş.Kader işte, bizi tekrar karşılaştırdı. Ben tipe cok onem vermem. Erkeğin en cok zekasına ve mizah seviyesine bakarım. Ve de sadakat benim icin herşey. Kimsenin tip olarak bizi yakıştırmamasına rağmen ben onda olan bu ozellikleri sevdim. İlk başlarda bir sorun yoktu. İkimizde lider ruhluyuz. Catışmalarımız olurdu ama toparlardık.
İlk buyuk kavgamız sevgili olduktan uc hafta sonra oldu. Bana uzun uzun bir akrabası tarafından dolandırıldığından bahsetti ve maddi olarak sıkışık olduğunu, cok borcu olduğunu falan anlattı. Bende uzulduğumu soyledim. Sonra “neyse boşver ha duvara anlatmışım ha sana!” gibi garip bir tepki verdi. O an anladım ki cebimden para cıkarıp destek olmamı bekliyor. Daha yeni sevgiliyiz ve ben bu tarz parasal muhabbetleri sevmem dedim. Senden para dilendiğimi mi duşundun diye tepki gosterdi ama apacık iması o yondeydi. Amacının sadece menfaat olduğunu duşunup o an ayrılmaya karar verdim. Aynı yerde calışıyoruz dolayısıyla hep karşımda. Bir şekilde tekrar beni ikna etti, devam etme kararı aldık. Devam ettikce bağlandım. Daha doğrusu artık yeni birini tanımaya sabrım yok. O yuzden de son olmasını ve evlilikle bitmesini umit ettim.
Aralarda surekli ayrılıp barışıyoruz derken ben tam yeni yıla yaklaştığımız zamanlarda servisten duşup parmağımı kırdım. Birkac gun rapor aldım. O aralar aramız kotuydu. Fırsattan istifade işyerinden bir kıza yurumuş. Bir yandan bana barışalım diye yalvarıyor. Konuştuğu kız bana bunun mesajlarını gonderdi. “Kusura bakma ama sevgilin senin sayende kendini bir halt sanıp tum kızlara yurume cesareti almış. Normalde kimsenin bakmayacağı bir tipi var ama hayatında senin gibi bir kız olunca herkesi elde edeceğini duşunuyor. Sen bunu haketmiyorsun.” falan dedi. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Hem parmağım kırılmış evde hasta yatıyorum. O halde bana destek olması lazımken, ustelik bana tekrar barışalım diye yalvarıyorken başka kızlara yazıyor. Komple terkettim, hayatımdan cıkardım. Ama yine iki ay gecmedi beni ikna etti. Artık o olaydan sonra ilşkimiz iyice ayağa duştu. O başka kızlara yazıyor, kulağıma geliyor. Benden hoşlanan cocuklar bana yazıyor, karşılık veriyorum. Ama biz sevgiliyiz !
Karakterim, huyum, suyum herşeyim değişti. Normalde hemen noktayı koyan ben, resmen onun kalitesine inip misilleme yapıyorum.
Ustelik borclarını kapatması icin onun icin kredi bile cektim. Allahtan geri odedi. Ama boyle aptallığa nasıl kalkıştım bilmiyorum. Annem, arkadaşlarım… Herkes bu ilişkiye karşı. Hatta bana şantaj tarzı bişey yapıp zorla devam ettiğimi duşunuyorlar. Ya da bana buyu yapıldığını duşunuyorlar. Hem kaba, hem tip olarak bana uygun değil, hem borc yatağında, hem de gozu dışarda.. Ustelik beni tehdit ediyor benden ayrılamazsın eğer ayrılırsan hem sana hem hayatına girecek kişiye dunyayı zindan ederim, sokak dayağı atarım diye.. Ben bunlara pabuc bırakacak bir tip değilimdir normalde. Ama ne yaparsam yapayım ondan kopamıyorum. Bunun adı aşk, sevgi olamaz. Takıntı mı saplantı mı alışkanlık mı nedir bilmiyorum. Cok anlamsız. Bana uygun değil. Sanki buyulenmiş gibiyim. Oyle surukleniyor gibiyim. Ne yapacağım, nasıl cıkacağım bu girdaptan bilmiyorum. Yazıp icimi dokmek istedim. Cok uzun bir yazı oldu farkındayım. Okuyanlara selam olsun. Ve aşktan gozunuzde donse benim yaptığım salaklıkları asla ama asla yapmayın.