Arkadaşlar , youtube işinde yeniyim.Ozgun videolar cekiyorum kendim cekip atıyorum , ama upload hızım biraz kotu.Ve videoyu atarken bilgisayarda bazı programların işlemcinin yorma gucu duşuyor boylece calışan program yavaşlıyor buda benim bir oyun sektorunde işimi baltalıyor.

Kısaca , vps diye birşey araştırdım sadece video upload icin alınabilecek birşeymiş galiba.Para karşılığı bana dosya kaydetme ve video upload hakkı ve download hakkı veriyor ben sadece upload hakkını kullanıcam youtube a hergun 10 video yukliycem bu programı kullanmalı mıyım?Aranızda alıp kullanan vardır diye duşunuyorum.Alma sebebim bilgisayarımdaki işlemci gucunu zorlıyan programlarımdan tam verim alırkende ekstradan youtube a video atabilmek.

Link vermek serbest mi bilmiyorum , bireysel hosting diye bir site yılda 19 $ a
1.000 MB Disk Alanı
20.000 MB Aylık Trafik
25 Adet POP3 E-Mail Adresi
1 Adet MySQL Veritabanı
Ucretsiz Uygulamalar
Windows / Linux Platform
bu ozellikleri veriyor bu ozellikler
Benim hergun 10 video yuklememi hızlı yapar mı? 10x30=300 video yapar ve işte yeniyim 3. ay diyelim hergun 30 video yuklemeye başladım durum ne olur.Tam olarak anlatabildim mi durumumu bilmiyorum ama cevap donen herkese ve donmeyenlere teşekkurler en azından yazımı okumuşlardır