Biraz uzun olacak amac başından anlatmazsam anlamazsınız. Erkek arkadaşımla gecen sene eylul de ilişkiye başladık fakat takılma kafasındaydık asla ciddi ilişki yaşayan bir insan olmadım. Her zaman eğlence kafasındaydım. Ekim de doğum gunum icin yanıma geldi ben Kastamonu da okuyorum o Ankara da yaşıyor bu yuzden uzağız. Guzel birkac gun sonra bir anda bana gittiğini yazdı ve beni gormeden gitmesi uzerine ayrıldık. Bu surede ben başka ilişki yaptım. Bir ay sonra bana yanlış yaptığımı ve benimle bir daha goruşmek istemediğini soyledi. Ki gercekten cok yanlış bir ilişkiydi. Bunun uzerine ben diğer cocuktan ayrıldım ve onunla tekrar başladık bir sure sonra. Beni birgun arayıp bana eski sevgilinin evine girerken gormuşler seni hayırdır dedi. Ne alaka dedim oyle bir şey yoktu cunku bağırdı bana bende inanmıyorsan defol dedim kapattım. 1 saat sonra yanlış gormuşlerdir diye aradı bende daha istemiyorum dedim ve tekrar ayrıldık. Salak ben bir sure sonra başka bir ilişkiye başladım ve 1 hafta sonra ayrıldım. Biraz zaman gectikten sonra bana tekrar yazdı ve konuşmaya başladık. Ama ben her ayrıldığımızda başka bir ilişkiye başladığım icin biraz sıkıntılı başladık.
Neyse her şey iyi gidiyoruz bu sefer millet benim hakkımda ona yapmadığım şeyleri soylemeye başladı ve bunun zoruna gitmesi Uzerine bir ay sonra tekrar ayrıldık. Kastamonu ya geldi beni gormeden gitti ki en son ekim de gormuştum onu. Her neyse bir hafta sonra tekrar başladık ama bana milletin laf sokması zoruma gidiyor ilişkimizi bir sure saklayalım dedi. Kabul ettim 2 ay mukemmel bir ilişki yaşadık. Beni Ankara ’ya cağırdı. Ailesiyle komple tanıştım ve orada kaldım. Geri geldiğimde okul arkadaşlarımdan biriyle aram bozuldu. Bende bir akşamustu o arkadaşımı arayıp konuşmak istedim. Cok yakın arkadaşımdı. Arkadaşlığımız bitecekse de duzgun bitsin istedim. 1 saat telefonda konuştuk ama benimki arkadan 50 kere aradı hicbirini acmadım. Daha sonra annemle konuştum. Annemdende kotu bir haber aldım ve ağlamaya başladım deli gibi. Benimkini aradım kimle konuştun dedi ailemle dedim ekran at dedi ne oldu dedi anlattım annemle konuştuklarımı ama arkadaşımla konuştuğumu soylemedim. Kızacaktı bana ve ben o an bunu kaldıramazdım. Ekran attım Ona ama arkadaşımın numarasını kardeşimin adıyla kaydedip attım. Neyse sıkıntı yok iyiyiz falan. 1 ay sonra bu yalanım ortaya cıktı ve benden beni aldattın diye ayrıldı. Benden gizli o arkadaşımı arayıp ne konuştuğumuzu sormuş aldatmalık bir muhammet yok demiş cocuk ama taktı aldatmaya. Bana insanlar yalan soylersede aldatır diyip diyip durdu. Birkac gun ayrı kaldık cabalarım sonucunda barıştık ama beni o kadar kısıtladıki yurttan tek bir gun dışarı cıkmadım. Kıyafetlerime laf etmeye başladı ki acık giyinmem normalde. Markete bile yollamadı beni 1 ay yurtta kaldım. EN sonunda bi kavga oldu ve ayrıldık sinirden kalktım gittim yanına duzeldik guya kaldık 2 gun. Geri dondum her şey iyi diyorum oto boka sinirlenip ayrılmaya başladık bu seferde. Sonra barışıyoruz tabi. Her neyse temmuz a kadar bir şekilde geldik benimde ailem oğrendi. Bazen cok iyiyiz bazen cok kotu ama iyi gunler o kadar iyi oluyordu ki kotuleri umursamıyordum. Trabzon luyum ben temmuz da yanıma geldi. 1 hafta bir yer tuttuk beraber kaldık. Herkesle tanıştı burda. Acık konuşmak gerekirse ilişkimizde bu bir haftada biraz da ileriye gittik. 8 ay olmuştu o zaman oyle guzeldikki yapmam dediğim her şeyi yapmaya başladım. Burdan gitti ben 2 gun sonra ayrıldık. Ailemle kavga ettim ve evden cıktım. Cıkarken telefonu almayı unuttum. O da bilerek bıraktın diyor. Onceden de aileni kullanmıştın diyor. Guvenmiyor bana yani kısaca zaten her kavgamızda sen eni ara aldattın diye 5 ay boyunca onume surdu. Yapmadığım şey kalmadı guvensin diye ama aşamadık bu problemi. 1 ayı aşkın ayrıyız arada sarhoş olup beni arıyor ama adam akıllı konuştuğumuzda seni cok seviyorum asla da unutmayacam ama olmaz bizden hayatlarımız mahvoluyor istemiyorum diyor. En son 2 hafta once konuştuk. Cok ozledim onu ama olmuyoruz ne yapmam gerekiyor benim artık. Burcu yengec bu arada.
ARKADAŞLAR BU KADAR COK YARGILIYORSUNUZ AMA BAŞTA YAPTIĞIM O İLİŞKİLERDE İKİMİZDE CİDDİ DEĞİLDİK. BEN NE YAPTIYSAM EMİN OLUN O DA YAPTI. CİDDİ BİR İLİŞKİYE BAŞLADIĞIMIZDA HİCBİR YANLIŞ YAPMADIM. O SOYLEDİĞİM YALAN DA CİDDİ BİR OLAY OĞRENDİM AİLEM HAKKINDA ARKADAŞIMI ONA O AN SOYLESEYDİM USTUME GELECEKTİ KALDIRAMAYACAKTIM. BU İLİŞKİ DE EMİN OLUN BENİ HAKSIZ GORUYORSUNUZ AMA ONUN İCİN COK SUSTUM COK ALTTAN ALDIM BANA GUVENSİN DİYE YAPMADIĞIM ŞEY KALMADI. DAYAK BİLE YEDİM. BUNLARIN HİCBİRİ SORUN DEĞİL ARTIK İNANIN UMURSAMIYORUM. ONUN DA BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORUM. TEK İSTEDİĞİM ONUNLA GUZEL HERKES GİBİ KISITLANMADAN GUVEN İCEREN Bİ İLİŞKİ YAŞAMAK BUNUN İCİN NE YAPMAM LAZIM?