Selam kk nin guzel kadınları,
kendi kucuk sorunumdan yola cikarak genel bi soru sormak istiyorum. Son donemde bir kac tanışmalarım yazismalarim goruşmelerim oldu. En son bir beyle goruştum, onun oncesinde bi 5 gun falan yazışmisligimiz var. Kendisi efendi, eğitimli, eli yuzu duzgun bir beyefendi. Hafta sonu ikinci goruşmemizi yaptık ve bende hala hissiyat adina birsey oluşmuş degil. Kendisi beni cok beğendiğini, benimle evlenmek istediğini, beni cok mutlu edeceğini soyleyip duruyor. Fakat benim 2ci goruşmeden sonra duşuncelerim kesinleşmiş gibi, 3cuye gerek duymayacagim. Cunku arkadastan ote baska bir gozle bakamadigimi fark ettim, bir cekim hissedemedim, eşim olarak hayal edemiyorum onu. Simdi gelelim soruma: sizce bu zamanla olusabilecek birsey mi yoksa baştan boyle duygular yoksa sonrasında oluşması da pek mumkun değil mi? Ben genelde o elektrigi alırım veya almam fakat mantıken bakildiginda coğu sey uyuyor ama dedigim gibi ben birsey hissedemedim. Birde şoyle birsey var arkadaşlar, gecende yakın bir dostumla konuştum, kendisi bana eşini sevmeden evlendigini itiraf etti, evlilik surecinde sevdiğini soyledi ve şuan 2ci cocuğuna doğum yapti ve mutlu gozukuyor. Sevmeden veya en azindan elektrik almadan evlilik yoluna girmenin pek mantikli bir tarafı yok benim icin, aksini yasayan ve suan mutlu olan var mi aranızda?