Selam kızlar

Gecen sene eşimle ben covid testini ozel bir hastanede yaptırdık, tomografi falan cekildi. İkimizde pozitiftik fakat eşimin ciğerlerine indiği ve akciğer tutulumu fazla olduğu icin hemen hastaneye yatırıldı. Benimde bunyem zayıf olduğu icin tedbir amaclı benim de yatışımı istedik. Hem eşimle beraber olursak vakit daha iyi gecer, birbirimize moral oluruz diye. Eşimin teyzesinin evi hemen hastanenin arka tarafında, 2 dakika yurume mesafesindeydi. Bize bir gun olsun, size sıcak corba yaptım, girişe bıraktım alın falan demedi. Bir gun olsun, eline bir kg mandalina alıp c vitamini iyidir bıraktım alın falan demedi. Bu arada doktorumuz akşam 5 den sonra poliklinik hastaları cekilince maskenizi takarak hastane onune inip hava alabilirsiniz, kendinizi odaya kapatmayın demişti. Biz kimsenin vebaline girmemek icin asansoru bile kullanmadan cift maskeyle merdivenleri inip cıkıyorduk yavaş yavaş 4 kat.
Birkac gun once eşimin bahsettiğim bu tyzesi ve eşi covid olmuş. 3 tane de cocukları var, cocukların ikisi de covid. Ben hemen kemikli et kaynattım, suyuyla corba yaptım, mandalina portakal limon sıktım. Eşimle mandalina, limon, ekmek vs de alıp goturup kapılarının onune bıraktık. Hayır olsun, birşey olmaz dedim. Ama bugun baktım kv birşeyler hazırlamış, eşime bunları goturelim falan dedi. Bende donup goturun birşey demiyorum ama bizim hastanede daha cok ihtiyacımız vardı, bir gun olsun bize sıcak birşey getirmedi bizden covid kaparlar diye mi korktular okadar, bak kendileri de oldu. Kv biraz bozuldu, eşim de iyilik bizde kalsın sevaptır dedi.Bu arada durumları da cok iyi, cift maaşlı bir aile.
Bu arada biz hastaneye yemeği yemiyorduk, bazen zavallı kayınvalidem evden yapıp getiriyordu bir dunya yol, bazen annemle kardeşim yapıp getiriyordu, bazen de biz dışarıdan corba falan istiyorduk ama kendisi bir gun olsun duşunmedi bizim hastane yemeği yemediğimizi bildiği halde, cunku goruntulu falan arıyordu haberi var yani.
Şimdi sıra kendilerine gelince hic demiyorlar yok getirmeyin falan diye, ben de eşime cıkıştım. Cunku biliyorum kv her gun eşime ben x e şunu yaptım goturecem diyecek, eşim de annesine kıyamayıp ben geleyim diyecek. Bir de x demiş ki siz bunu getirmeseydiniz ben ac uyuycaktım.
Sizce ben haksızlık mı ettim, dilimi tutup soylemese miydim sonra da uzuldum ama benim de bir huyum var. Yapılanı da yapılmayanı da asla unutmam.

Guncelleme : Her yorumu okudum, bazılarınız cok farklı noktalardan bakarken bazılarınızın da aslında ne demek istediğimi tam anlayamadığını duşundum. Ya da ben tam olarak ifade edemedim. Herkese teşekkur ederim,
dediğim gibi ben yaptığım iyiliği dillendirdiğim icin uzuldum. Eşimle bu konu icin tartışıp kavga etmedik ama kendi vicdan terazimde kendime kızdım.