Tup Bebek Merkezleri Merhabalar
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri Merhabalar
-
24-09-2022, 06:45:28Tup bebek deneyimime başlamadan oncesinde buradan sizlerin sayesinde cok araştırma yaptım.Troit hastasıyım ve abimin cocuğunda da troit var,8 gunlukken topuk kanından cıktı.Şuan 3 yaşında fakat o yaşa kadar hastanelerde buyudu vs..Bizde eşimle tup bebeğin daha sağlıklı olacağını duşunduk.yapılan yorumların hepsini teker teker okudum doktorları merkezleri araştırdım fakat bir anda kalbimin sesini dinleyrek Serkan Oral bey'de karar kıldım ve ilk deneme de bugun yapılan bhcg testi sonucu hamile olduğumu oğrendim..Doktorum inanılmaz guler yuzlu,ilgili ve cok acık sozlu her anlamda siz cok guzel kesin cumleler duymak istiyorsunuz ama oyle olmasada eğrisi ile doğrusu ile herşeyi acıklayan işinde başarılı sizin oradan gulumseyerek ayrılmanıza neden oluyor keza koordnator Atınc bey calışanlar tumu aynı guler yuzlulukle karşıladılar bizi her seferinde.Bu yorumu yapıp yapmamakta biraz tereddut ettim(cunku inanılmaz negatif yorumlar ilk aeferde hamile kalan bayanlara aşırı tepkiler vardı)ama umut arayanlara,moral arayanlara her zaman umut ve ışığın olduğunu ve asla moralinizi bozmamanız gerektiğini tekrar hatırlamanız icin yazıyorum..Bu yolda mucadele veren herkesn Allah yuzune baksın inş