Merhaba hanımlar. Kafam cok karışık fikrinizi almak istiyorum. Yaşım 29 şimdiye kadar hicbir ilişkim yurumedi ve kısa surdu. Kimisiyle cinsellik yaşamadım bitti. Kimisini 5 ay beklettim ondan sonra yaşadım, bitti. Şuanki flortumle 10 ay once, 1 aylık bir mesajlaşma sonrası goruştuğumuz ilk gun yaşadık. 10 aydır pandemi yuzunden biraraya gelemedik, ulkeler yuzunden, ayarlamaya calışıyoruz şuan. Yanyana sadece 1 hafta gecirdiğimiz icin ortada bir ilişki yok şuan. Ama hergun mesajlaşma var 10 aydır.
Bugun arkadaşımla neden yurumedi hic diye konuşuyorduk. Kendisi aynen şoyle dedi: Senin tek hatan hemen herşeyi baştan yaşıyorsun. Bak benim bir arkadaşım var şimdiye kadarki tum ilişkileri ciddi ilişkilerdi. Cunku erkeklerin o kızla yemeğe bile cıkmak icin once kapısında yatmaları gerekiyor..
Şuan duşundum de istediğim herkese tamam dedim dışarı cıktım, tamam dedim evime davet ettim istediklerinde (dediğim gibi evimde kalmalarına rağmen aramda hic cinsellik gecmeyen de oldu) Kimsenin cabalamasına izin vermediğim icin mi olmuyor sizce tamamen şans mı? Bu flortumle 1 aylık mesajlaşmaya rağmen yine de erken mi cinsellik yaşadım o nedenle beni asla ciddiye almayacak mı?