Merhaba hanımlar daha once ilişkim hakkında bir konu acmıştım yazın goruşmediğimiz icin ayrılma noktasına gelmiştik bu zamanları bir şekilde atlattık ite kaka geldi bu zamana kadar icinden cıkamadığım sorun ise yaklaşık 1 hafta once geldi erkek arkadaşım yaz donemi boyunca gelince onaracagiz diyordu herşeyi para biriktiriyordu falan bizim icin gelecek icimis calıştığı paranin coğunu ailesine gonderdi kalan parayla da idda oynamış bana bu konuda soz vermisti idda oynamayacak tı en başta soylemedi sonra oğrendim cok buyuk kavga ettik hic guvenim kalmadı ona karşı buluşma icin parayı iddaya yatıran biri ben o kadar gelince duzeltme hayali kurarken bir anda kendimi boyle bi durumda buldum kendime engel olamadım falan dedi onunla bu şekilde beraber olamayacağımı ona guvenmediğimi bu konu hakkinda ya tedavi almasını yada tovbe etmesini istediğimi soyledim kabul etti ama ben kendime yediremiyorum hanımlar herşeyi onaracağını duzelteceğini onu birakmamamı istiyormuş sadece inancım kalmadi yeniden işe girmiş bu seferde gece calışıyor aksam 7 sabah 7 arasi kalan zamanda uyku zaten yazın yaşadığım sorunları yeniden yaşamaktan korkuyorum bu şekilde zaten konuşma imkanimiz da olmayacak herşeyi yalniz yaşayacağım yine yazın olduğu gibi bu sabah herşeyi anlatarak kendimi duşunmem gerektiğini hayatimi olmusuz etkilediğini duşunmem gereken bi sınavım olduğunu ve ayrilmak istediğimi soyledim ve ayrıldık ama hala icim icimi yiyor başkası falan olmasından degil tum sosyal medya hesaplarını kapamış isine odakli şekilde şuan ama ben seviyorum iste hala ama aklım mantigim dogru olmadığını soyluyor sizce duzeltmesi icin bir firsat vermelimiyim benim kalp rahatsızlığım var kavga sinir stres bana carpıntı ve uykusuzluk olarak donuyor yazın bunlari cok yoğun sekilde yaşadım kpss ye hazırlanıyorum bu yıl bu şekilde bu ilişki benim daha cok psikolojimi bozacağını duşundum ve ayrılma kararı aldim sizce doğru bir duşunce mi bu ilerde uzulecegime simdi uzulmem daha mı mantıklı yada şans hak ediyor mu sizce lutfen akıl verir misiniz