Merhaba arkadaşlar,
Yavrum 5 yaşında ve anasınıfına başladı. Ama başından beri bazı sorunlar oldu.
Oğretmenin hicbir şeye tahammulu yok. Mesela gecenlerde zorunlu olarak 3-4 dakika gec kaldım cıkışa oğretmen soylenmeye başladı. Cıkış saatinden 15 dk once almamız gerekiyormuş. Evim biraz uzakta olduğu icin benim evden cıkıştan yarım saat once cıkmam demek oluyor bu. Hadi ona neyse...
Dersin son 1 saatini bahcedeki parkta geciriyor cocuklar. Yardımcı oğretmen de olmasına rağmen ustlerinde montları yok, giydirilmiyor. Son gunlerde akşam ustleri serin oluyor. Sınıfta kac kişi hasta oldu bu sebepten. Benim cocuğum da 1 haftadır oksuruyor kuru kuru. İyice sinir olmaya başladım.
Ben de cocuk gelişimi mezunuyum az cok zorluklarını biliyorum bu mesleğin. Ama şoyle bir bakınca zaten son 1 saat park, yarım saat yemek. Ee 4 saatin 1.5 saati boş geciyor. Bazen TV'den de cizgi film acılıyor. Yani yaklaşık 2 saat yok 4 saatlik derste. Bir de erken alınma konusu eklenince bana bir geldiler hele ki montsuz parkta oyun vs vs.
Tamam devlet okulu ama oğretmenin her şeye bir şey demesi, cocuklardan da hep şikayet etmesi vs alıp ozele mı versem? Normal mi bu durum sizce????