İyi akşamlar hanımlar.
Kizim 15 yaşına girdi.
Bu sene liseye başladı.istedigimiz liseye cok uğraştık ama kontenjan doluluğu vardı puanı tuttu ama yerleşmedi.ayni kriterdeki diğer liseye yerleşti.daha sonra nakil yaptırırız dedik başladı.
Okula cok kez gittim,mudur yardimcisiyla goruştum,tanıdığım velilerle goruştum.hersey cok iyi,guzel dediler.neyse başladı okul.
Once yabancilik cekti,alışması zaman aldı.

Şuan problem cok ayrı.arkadas cevresi.
1-surekli kızım anne ortam cok kotu diyor.
Nakil yapalım şansımız var diyorum olmaz sonradan başka okula gidemem diyor.sinifa nakille oğrenci gelmiş cok dışlanmış bizimki de korktu.
2-sigara cok iciliyor.ilkokul arkadaşı ortaokul arkadaşı sigaraya başlamış.
3-kantin yoktu,evden yemek goturuyor yada harclık veriliyor bufeden atistiriyorlar.
Yakında kantin acilacakmis.

Şimdi bu ortaokul arkadaşı kızıma baskı yapiyormus.benim arkadaş grubuma katil,bizimle teneffuste ve oğle arasında takıl diye.
Kızım da anne bir tane arkadaşım var arkadaşım olsun istiyorum diyor.onlarin grubu 6-7 kisiymis.kizim bir arkadaşıyla vakit geciriyor.
Bende de o arkadaşın da sizin yanınıza gelsin hem oyle ortamdan uzak durur ama kız istemiyormuş o gruptan ayrılmak.

Eşime soyledim mudur yardımcısıyla konuşalım sigara konusunu dedi.konusalim da ne olacak.ogle arasında,girişte,cıkışta takip edemezler.hadi yakaladılar yaptirimi yok.

İlla sigara icecek diye o gruptan rahatsız olmuyorum.kizi cok onceden tanıyorum cok değişik hareketlerini gordum.mesela surekli erkek arkadaşı var ve 1-2 haftada bı şekilde ayrılıyor ertesi gun yeni arkadaşı oluyor.en son erkek arkadaşı bıcak cekmiş başka cocuğa.disiplin cezası almış.
Birde onceden de tanıyorum 1,2 gun iyi sonra başka arkadaşına gider.
Hic bulaşmamasi iyi olur ama ergen işte ne desem ters tepiyor şuan

Uzun oldu kusura bakmayın detaylı yazmam istedim