Kızlar iyi geceler hepinize. Ben 7 yıllık evli bir kadınım. Cocuğum yok, bazı sebeplerden oturu istemedik. 1 yıldır istiyor gibiyiz korunmuyoruz ama zorlamıyoruz da. Eşimle ortalama 10 gunde bir birlikte oluyoruz, acıkcası yumurtlama donemini pek tutturamadık. Aslında ben her zaman ilişki sıklığının az olduğunu duşundum ama hic dile de getirmedim eşime karşı. Bir de daha cok da benim isteğimle başlıyor.
Bu ay da yumurtlamayı kacırınca eşimle konuştum sonunda. Duzenli ilişki dediğin haftada 2-3 olur ama bizimkisi ayda 2-3 şeklinde ve bu yuzden de yumurtlama gununu tutturamıyoruz bir turlu, sen cocuk istemiyor musun yoksa dedim. İstiyorum aslında dedi, hatta gec bile kaldığımızı duşunuyorum dedi. Peki sen istiyormusun diye sordu, benim istediğimden de emin değilmiş. Ben de evet dedim, Peki bizim ilişki sıklığımız normal mi sence dedim. Bende bir sorun varsa, yapmamı istediğin birşey varsa, beğenmediğin davranışım ozelliğim varsa soyle duzelteyim ben de dedim. Ben boyle sorunca eşim de kendisinin kokulara karşı cok hassas olduğunu soyledi ve zorlanarak ağzımın bazen koktuğunu 10 seferden 3unde falan koktuğunu soyledi. Bir de vucudumdaki sivilceler icin de tedavi olabileceğimi soyledi ama o kadar da elzem değil o dedi.
Bu tarz bir cevap beklemiyordum acıkcası şimdiye kadar kimseden duymamıştım ağzımın koktuğunu. Cok şaşırdım ve cok uzuldum gercekten. Hicbir şey diyemedim, uzulduğumu de belli etmedim hic, tamam diş doktoruna gidip muayene olurum dedim, sivilce icin de gebelik duşunduğumuz icin ilac kullanılamayacağını soyledim. Dunden beri aklımdan cıkmıyor soyledikleri. Ben daha once kendi ağzımın koktuğunu hic anlamamıştım. Tedavi olabilecek miyim, ağız kokusu boyle kalırsa cinsel hayatımızın daha da kotuye gideceğini duşundum hep. Kendim sormama rağmen aldığım cevap baya kırdı beni. Yıllardır zaman zaman kendi kendime uzulduğum cinsel birlikteliğimizin seyrek olmasının nedeni buydu belki de. Son 1 yıldır veya daha fazladır da eşimin ilişki sırasında beni opmemesinin ya da kısa sureli opmesinin sebebi de buydu demek ki. Ben de sanıyorum opuşmeyi sevmiyor artık diye ve cok da zorlamadım. Aslında her gun 1 kez olsa da dişlerimi fırcalarım. Bugun de gittim 5-10 paket naneli sakız ve şekerlerden aldım. Onumuzdeki hafta da diş doktoruna gitmeyi planlıyorum. Vucudumdaki sivilcelerim de oyle buyuk sivilcelerden değil aslında ama goğus ve sırt bolgemde kucuk kucuk sivilcelerim oluyor coğu zaman.
Aslında ona da hak veriyorum bu konular onu kısmen cinsel ilişkiden soğutmuş olabilir ama gercekten cok uzuldum elimde değil. Uzgunluğum şu anki tavırlarıma da yansıyor ister istemez. Aslında eşim kendisi de dişlerini hic fırcalamaz, sigara da icer, zaman zaman onun da ağzı kokar ama ben kokulara hassas biri olmadığım icin beni cinsellikten soğutacak bir etkisi olmadı, onemsemedim yani. Hatta kendisi de dile getirdi dun. Kokulara hassas olma durumum elimde değil maalesef, ben de dişlerimi fırcalamıyorum, bazen 3-4 gun duş almadığım oluyor, ben de daha dikkatli olurum bundan sonra dedi. Yok benim icin sıkıntı olmuyor bunlar dedim. Kısacası dediğim gibi dunden beri cok uzgunum ve aklımdan cıkaramıyorum bunu. Eşimi gun icerisinde yanağından opmeye bile cekiniyorum artık ağzım kokacak diye.
Kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayın. Derdimi paylaşmak ve uzuntumde haklı mıyım bir de sizin yorumlarınızı almak istedim. Okuyup vakit ayırdığınız icin teşekkur ederim.