Merhabalar
Burda cok gorduğum icin yaşanmışlıklar falan sormak yazmak istedim. Bende oynuyorum ama bu konuda bagımlı oldugumu duşunmuyorum. Ki şu aralar iş sıkıntısı cektiğim icin hic yanaşmıyorum. Ama cevremde ciddi şekilde kredi falan cekip oynayanlar var. Bu bagımlılık hastalık mı? Ya da profesyonel destekle kurtulusu var mı? Cok samimi bir arkadaşım ciddi boyutta kendine zarar vermeye başladı aslında psikologa da gidiyor ama yalan soyleyip borc alıp oynuyor surekli.
Hanimlar konuyu biraz acacagım o sebeple bu duzenlemeyi yapıyorum. Şimdi ayrı eve cıkacak olan arkadasım ilk sevgilisinden istedi. ( Bu arada arkadasım ben ve sevgilisi universiteden arkadaşız ve evet o zaman uc beş liralık iddia oynardık) sevgilisi şu an yok ama maaşımı alınca yardım edebilirim demiş sonra işte bu başka arkadaşımıza sordu o da bu iddia muhabbetini anlatınca acaba diye duşunmeye başladı aynı şeyler sevgilisinde de var mıdır diye? Duşunme sebebi de o kadar zamandır calışıyor giyinme vs cok yok parayı nereye harcıyor (ama bu arada alkol vs kullanmaz) bende ondan acaba anlaşılır mı dısardan dedim.