Merhaba arkadaşlar.. Aylardır icim icimi yiyor sormayın gitsin.. Zaten anlatacağım şimdi

Benim bir kuzenim var.. Eşi ile onlar evlenmeden once tanışıyoruz yani kendisi damadımız olmanın dışında arkadaşımdır.. Kuzenim ise kardeşim gibidir.. Birlikte buyuduk.. O yuzden hala bu guzel ilişkimiz devam eder.. Eşlerimizle birlikte bir araya geliriz birbirimizi evlerimizde ağrılarız bazen dışarda takılırız falan.. Yani muhabbetimiz cok iyidir..

Bir gun kuzenimin eşi bana paraya sıkışık olduğunu ve 1000 tl nin şuan icin işini goreceğini, eğer verebilme durumum olursa 10 gun sonra geri odeyeceğini soyleyen bir mesaj attı.. Bende hemen hesabına istediği parayı attım.. Dediği gibi tam 10. Gun paramı hesabıma geri attı ve tekrardan teşekkur etti..

Aradan 20 gun gibi bir sure gecti ve tekrar bir mesaj attı.. Tekrar borc istedi aynı şekilde yine kendisinde istediği parayı attım.. Onceki istediğinde olduğu gibi yine soylediği gun parayı hesabıma attı ve yine teşekkur etti.. Bu arada ilk borc verdiğim zaman eşim yanımda yoktu ve daha sonra bu aklıma hic gelmediğinden ve para ile ilgili bir durum olmadığından eşime bunu soylememiştim ama ikinci borc verdiğimde muhabbet ederken eşime soyledim..

Aradan yine biraz zaman gecti ve tekrar bana bir mesaj attı ve tekrar borc istediğini ve bu kez 2.500 tl ye ihtiyacı olduğunu soyledi.. Bende tatilde olduğumuzu ve paraya ihtiyac duyabileceğimizi bu nedenle o miktarda yardımcı olamayacağımı soyledim.. O da 1.500 tl verebilir misin diye sorunca, bu ay harcama yaptığımı ve hesabımda ancak kendi ihtiyacım kadar para olduğunu soyledim..

Sonra kıyamadım yine dedim ki dur bi eşime soyleyeyim belki birşeyler ayarlarız onunla dedim.. Ben bunu soyleyince, bu durumu eşim ile paylaşamamı, ayrıca kuzenim ile de paylaşmamamı soyledi ben bi şaşırdım.. Ve ona zaten eşim ile paylaşmış olduğumu ve daha once kuzenimden de bunu gizlediğini duşunmemiş olduğumu, ondan saklamanın da gereksiz olduğunu yazdım..

Bunların uzerine beni aradı ve buların aramızda olduğunu duşunuyordum neden eşine soyledin cok utandım keşke soylemeseydin falan dedi.. Bende utanılacak birşey olmadığını ve eşimden boyle gereksiz şeyleri gizlemeyeceğimi soyledim.. Bana ısrarla eşime soyleme dedi.. Ona ne tamam dedim ne de soyleyeceğim dedim ve kapattık..

Konuşurken zaten eşim yanımdaydı. Mahcup oldu ama ne munasebet benden gizleyeceksin falan dedi bende zaten hak verdim.. Bu konu uzerinde biraz konuştuk.. Eşim de belli ki sıkışmış, taksitleri var odeyemedi karısını uzmek istemiyor herhalde sen boşver yine de deme utanıyor zaten dedi..

Eşim kendi hesabından 1500 tl attı ona. 15 gun sonra parayı geri atacağını soylemişti ki zaten dediği gibi de yaptı..

Aradan bir ay gibi bir sure gecti.. Bu kez aynı şekilde eşimden borc istemiş ve o da vermiş.. Fakat bu kez dediği gun parayı atmadı. Eşimde istemedi zaten o atar sıkışık belli ki dedi..

Kuzenimle konuşurken biraz sıkıntılıydı.. Bana eşinde son bir kac aydır bir haller olduğunu, akşamları hep gec geldiğini, durumunun da bir garip olduğunu anlattı.. Bende maddi sıkıntıları mı var acaba gibisinden bi yokladım guya kendimce.. O da oyle bir durum olmadığını soyledi bana.. Belki bilmediğin bir durum olabilir mi dedim o da "bilmediğim bir durum var eminim buna zaten ama konu maddi değil" dedi.. Taksitleri birlikte odediklerini, ne kadar gelir ne kadar gider var birlikte planladıklarını soyledi.. Kuzenim başka birinden şuphe ettiğini soyledi.. Biraz konuşup eve dondum..

Eşime anlattım tabi ki hemen.. Eşimde şaşırdı ama bir şuphe uzerine boyle duşunmek yanlış olur biz bu duruma hic mudahil olmayalım dedi.. Borc verdiğini falan da deme dedi.. Bize borcu olduğunu da bilmesin dedi.. Ama benim icim hic rahat değil..

Sizce bu ne kadar doğru?? Başka birinden şuphe ediyor kuzenim.. Belki bana anlatamadığı şeyler de var.. Eğer dediği gibiyse bizden borc alıp, eve gitmeden başka biriyle mi gezip tozdu bu adam.? Ve ben bunu şuan kardeşim dediğim kuzenimden saklıyorum kocasını başka biriyle gorsem gidip kuzenime asla demem ama bu durum biraz daha sıkıntı veriyor bana.. Susmam doğru gibi geliyor ama kuzenimde oyle konuşunca ne kadar doğru sizce??????? Sonucta maddi bir sıkıntı bile olsa belli ki işin icinden cıkamıyor bu durumu eşinin bilmesine hakkı yok mu??