Merhaba kızlar, ben 11 ay once iş yerinden tanıdığım bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta annem istemedi alkol alıyordur diye sonrasında ben istiyorum diye diretince kabul etti ben goruşmeye devam ettim her şey cok guzel gidiyordu tek sorun onun cok fazla elibol olmasıydı orneğin daha once yedi yıl belediyede calışmış ama hic birikimi yok arkadaşlarına ve kendisine cok fazla harcama yapıyor bana pişman olduğunu bundan sonra tasarruflu olacağını soylerdi hep bende yedim değişeceğini duşundum biz bu kişiyle bir ay once nişanlandık bu yaz evlenmeyi duşunuyorduk gecen hafta iş yerinden ortak arkadaşımızla konuşurken nişanlımın arabayı satacağını soyledi ben şok oldum cunku bana bundan hic bahsetmemişti kendisine sorduğumda duğun icin cok sıkışırsam sararım dedim kesin bir şey soylemedim dedi bende satma gerekirse duğun yapmayız dedim tamam zaten oylesine soyledim dedi bugun işten cıktım msjlaşıyorduk laf arasında bana arabayı sattığını soyledi neden soylemedin ne cabuk sattın dedim sıkıntılı durumlar oldu akşam konuşuruz dedi cok moralim bozuldu ve ona olan guvenim sarsıldı siz olsanız ne duşunurdunuz?