Merhabalar dunde actım ama İnan'ın piskolojim cok bozuk intihara meyilliyim nişanlım aşırı takıntılı duğunume sayılı gunler kala bir derdim var, kına gecemin yapılacağı yere bakıyordum, gecen gun sosyal medyadan birde baktım orkestrada eskiden sevgili olduğum insan, hicbirşey yaşamadık ama sonuc olarak hayatımda bulundu azda olsa, ismi Mehmet ve şu anki nişanlıma 20 dakikalık mesafede oturuyor, neyse kına gecemın yerının sahıbı serpıl hanım ve kaan bey var onları aradım ve huzursuz olacağımı gizli bir sekılde onların calmamasını istedim, kadında biraz şaşırdı tabi ama merak etme onlar surekli burda calmıyor ayda yılda bir belki geliyor dedi, aksamda icim rahatlasın diye durumu anneme anlatıp ona arattırdım, anneme senin kızın ne kadar takıntılı, korkmasın oyle bişey olmayacak falan dedi, nişanlım cok takıntılı biri, şimdi korkum bu kına yerındekı abla ve adam bunu o eski sevgilime soyler mi diye korkuyorum, ozellikle duyulmasn dedım ama adama değil kadına, psikolojim bozuldu vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama nefesalamıyorum.