Merhaba Arkadaşlar ,
zamanında buralarda cok yazdım cizdim ,
Kadınlar Kulubu benim hep sığınayımdı.
Hikayem şoyle arkadaşlar,10 yıl evli kaldım 2 yıl once ayrıldım.Cocuklar olmadan once yine evliliğimizin bi su goturur yanı vardı kavga gurultu de olsa daha iyi idi.Cocuklardan sonra kotu olan şeyler daha kotu oldu iyi olan hic bir sey kalmadı .
Bu adamın kadınlara zaafı beni hasta etti .Fiili olarak aldatma olmasa da hep gozu dışarıda idi.
Bu hissediyordum.
Evliliğimizin en kotu donemleri iken evli bi kadınla yazışma arama kayıtlarını gormemle her sey koptu ve boşandık .
Boşandıktan sonra 5-6 ay cok acı cektim.Hic bir zaman boşandığıma pişman olmadım ustumden yuk gitmişti ama duygusal sarmalın icinden cıkamamıştım cunku o boşanıp bekar hayatına coktan alışmış keyfini cıkarıyordu .2 tane cocuğumuz var cocukların sorumluluklarından kurtulmakta ozgur yaşamakta ona cok iyi gelmişti .
Artık mutluydum ,yollarda ki ekranlarda ki guzel kadınlar artık umrumda değildi cunku evliliğimde adamın guzellik takıntısının olduğunu bildiğim icin hep acı cekiyordum.
Biz ayrılalı 2 yıl oldu ama bu 2 yıllık surecte beni de hep elinde tutmaya calıştı maddi manevi olarak kendince cabaladı ama hep kadınlar vardı hayatında hatta cocuklardan bile oncelik verir olmustu .
Bu adama benim ne sevgim ne saygım kaldı onu net biliyorum suan ki hayatımda mutluyum da sadece bekar anne olarak bir basıma olmanın yadsınamaz zorlukları gerceği dışında.
7/24 annesin ve hep teksin .Neyse bu ayrı bi konu ama benim asıl bahsetmek istediğim mesele benim ruhumun derinliklerinde yaşadığım bu travmadan kurtulamamak.
Bu adam benim icin olecek kıvama gelse bile asla bi kıymeti yok benim icin cunku ne olursa olsun bazı konularda cok guveniyordum .
Şoyle ki bu adam dindar bi adamdı efendiliği herkesin dilinde olan bi adamdı .
Boşandıktan sonra namazı bıraktı ve evli kadınlarla bile yatıp kalkmaya başladı .Deli gibi bagımlı oldıgu cocuklarından aramızda bi cadde olmasına rağmen kacıyordu .Onları cok seviyorum ama zor oluyor cocuklara bakmak diye .
İnstagramda binlerce kadına yazıp ciziyor ve hatta boşanmamıza sebep olan kadınla bile alakası devam etti .
Tum bunlardan bana ne degil mi?
İnanın şuna ben evliyken de cok acı cektiğim icin boşanmak bana Allah ’ın lutfu,ruya gibi hala beni tuketip bitiren bi adamdan kurtulmak .
Ama arkadaşlar ben yaşadığım travmayı unutamıyorum soyle ki 10 yıl boyunca tanıdığıma emin olduğum bi adamın işinden bambaşka adam cıktı buraya cok detaylı detaylı yazamıyorum ama gercekten boşanmak degil benim sorunum .Asla aklımın alamayacağı ondan beklemediğim şeyler yaşattı bana .
Bana karşı o kadar arsızlasmıştı ki ve cocuklarından da o kadar uzaklaşmıştı ki ..
Yani tanığınıza bu kadar emin olduğunuz yıllarınızı gecirdiğiniz bi adam size bunları yaşattıktan sonra başka birine nasıl tekrar guvenebilirsiniz hep icinizde bi şuphe olmaz mı nasıl insan başka insanlardan emin olarak hayatına devam edebilir .
Ve cinsellik mevzusu ..
Ben gercekten buyuk bi travma yaşadım huzurluyum ama bu acıyı atamıyorum .
Ben gozu yaşlı acı cekerken o kadınlara olup bitiyordu .Ve guzel kadın bulamadığı İcin kac cocuklu ve goruntusu cezbedici olmayan hatta bazıları ile iğrene iğrene sadece cinsellik yaşamak İcin yatağına atmış bi adam.
Benim evliliğimde cinselliğim hic bir zaman iyi olmadı .Hep yorgundu .Ve banyoyu sorun ederdi .Hafta da 1 belki 2 olurdu .Bi keresin de 20 gun olmamıştı mesela .
Boşandıktan sonra gece 2 lere kadar kadınlardan cıplak resim ya da video istiyor ya da karışıklıklı bir şeyler yapıyorlar.
Ozguvenim zaten yerle yeksan olmustu bu sorunlardan dolayı boşandıktan sonra bana sorun ettiği hic bir sey ona sorun olmadı .
Yani bunun gibi o kadar cok travmatik surecler yaşadım ki acılar ruhumun hep derinliklerinde .
Beklediğim bi sınavı kazandım mesleğimi degiştirmek bana moral oldu cevrem var zaman zaman yakınlaşma tarzında arkadaşlıklarım oldu ama ben yapamıyorum cok kısa surede uzaklaşıyorum ve hic bir sey hissetmiyorum guvenmiyorum .Eski cilveli halim yok kadın degilim de sanki sadece bi anneyim .Başka sıfatı kendime yakıştıramıyorum .Bazı erkekler sadece yatmak İcin yaklaşıyor bunun net farkındayım aslında bunu fark etmezdim masum duşunurdum ama eski eş sayesinde bazı erkeklerin gercek zihniyetini ogrenmiş oldum .
Gelişi guzel yazdım arkadaşlar ... Teşekkur ederimm