Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim universite eğitimim icin geldim İstanbul ’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene once 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İcin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kotu oldu , ailemden ozelikle annemden nefret ediyor her Allah ’ın gunu anama ana avrat kufur ediyor . Calıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma gore beşte biri bile denemez . Asla para yuzunden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben duzelir vs dedikce iyice suyu cıktı . Atolyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Duğun kredisini ben cektim ve takılarımın hepsini bozdurup odedim . Evlenirken eve hic eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak canağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi surekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama surekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden cekniyorlar dedi cekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim cok daha kotu şekilde merhametsizce oğlumun gozunun onunde vuruyor bana , kufur ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Cocuk anlamıyor ama korkuyor , cok uzuluyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini soyluyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim icin doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki ornekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen cıkartmışsın demeyin cunku evlendiğimde bu kadar değildi , duğun ertesi gun aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????