Merhaba 27 yaşındayım. Hayatımda doğru duzgun bir ilişkim olmadı. Yazın calıştığım şehirden birisi ekledi. Konuşmaya başladık ama daha tanışalı 1 hafta olmuş “guzellik” gibi şeyler yazıyo sonra bir video atmış evli bir cift var işte kadının ev hali vs noluyo dedim insan yeni tanıdığına nasıl bunları yazabilir? En son iyi geceler gul kokulum ( bu arada cok da kro buldum lafı ) ben de koptu kokulum mu ne diyosun dedim işte yanlış gitti kokulu yazacaktım dedi. (Dahası katıldığım duğunde darısı başına yazdı ve sonrasında mesela kimle gibi sacma bir imada bulundu) Daha olmuş 10 gun tanışalı. Birisi daha 1 hafta tanıdığı birine boyle yazıyorsa demek ki cok kişiye soyluyo, herkese boyle diye duşunup beklentilerimiz farklı deyip son mesajımı attım. O da işte ikna etmek icin bir şeyler yazmış( kendisi de 30 yaşında yaş demişken hic yaşımı da sormadı bu da cok garip gelmişti ben sorunca konu acıldı) sonra ben hic cevap yazmadım ama başta her gun sonra aralıklı yazmaya başladı. Boyle boyle derken yaz tatili bitti dayanamayıp 1-2 mesaja cevap verdim (acıkcası vazgecmeden yazması, sana gayri ciddi hic olmadım hala da ciddi bir şekilde konuşmak istiyorum ben vs yazınca kafam karıştı) sonra gorev yerime dondum izin verirsen 1 cay icelim kendimi affettirmek istiyorum dedi. O an bi etkilendim yine geldiğimde cok buyuk problemler yaşadım işimle vs ilgili gozum bir şey gorebilecek gibi değildi ona da boyle olduğunu ve şu an bu soruyu yanıtlayamayacağımı soyledim.Sakin kafaya ulaşınca duşundum. Daha once her konuşmayı karşı taraf bitirdi. Gorduğum hicbir şeyi gormek istemedim. Bu sefer kendime yapma dedim bir insan nasıl boyle şeyler yazabiliyor hemen gozardı etme dedim, profilini de inceledim bir suru yeni takip ettiği kızlar falan.. sonra hayatında başarılar dileyip her yerden sildim. Geldiğimden beri yeni cıkıp gezebildim diyebilirim cıkınca soylediği gibi şurda kahvaltı yapar mıydık, aslında guzel olur muydu diye aptal bir his kapladı icimi. Utanarak soyluyorum ama mesaj atsam mı diye bile duşundum(Bunun boşluktan ve yaşayamadığım şeylerin hasretinden olduğunu duşunuyorum ama icim şu an bu durumda)Size danışmak istedim şu an icimde yaşadığım duygusal karmaşayı nasıl cozebilirim ve gercekten ben de bana zarar vereceğini gorduğum birini nasıl kestirip atıp gercekten ama gercekten arkamda bırakabilirim