Merhaba herkese, direkt konuya gececeğim. Devlet yurdunda kalıyorum ve bugun dolabımdan fare cıktı. Hayatımın en kotu gunlerini geciyorum ve buraya yazmak istedim.
Şoyle ki herkese bir bolmeli bir dolap duşuyor eşyalarımızı koyabilmek icin. O dolabın en altında kucuk bir bolme daha var. Oraya bilgisayarımı koyuyorum ve kilitliyorum. Bilgisayar da şu an cok işime yaramadığı icin birkac gundur hic acmamıştım o dolabı. Bugun bir bursa başvurmak icin bilgisarıma ihtiyacım oldu. Dolabı actığım gibi fare fırladı. Ben kucuk boceklerden bile korkan bir insanım, fare gorunce neredeyse bayılıyordum korkudan. Fare de dolabın arkasına girdi yani odadan cıktığını gormedik. Oda arkadaşımla hemen kactık odadan tabii. Gorevlilere soyledim ama cok detaylı bakmadı, ben de fareden korkuyorum dedi. Kantindeki kadın kontrol etti ama bir şey goremedi kactığını soyledi ama ben hala odada olduğundan emindim. Bi parca peynir koydum yere sonra ust ranzada olduğum icin izlemeye başladım. Diğer kızlara yatmalarını soyledim, bir sure sonra ses falan olmayınca tekrar ortaya cıktı tabii. Kızlarla cok korktuk hemen cıktık odadan.
Şu an yurdun bahcesindeyiz, hava cok soğuk ve ağlıyorum. Hayatımda sigara icmeyen insandım, geldiğimden beri stresten sigaraya başladım. Okulumdan iki saat uzaklıkta bir yurda verildim zaten. Uc tane arac değiştiriyorum gitmek icin. Bir de yetmiyormuş gibi fareyle aynı odada yatmaya zorlanıyorum. Yani gercekten ben mi abartıyorum? Odama gelen gorevli 'ben de korkuyorum' diyor, nobetci memur 'ben yeni geldim bilmiyorum' diyor. Yurtta oğrencilerin kullanması icin bir dinlenme odası var, eşya koyup kilitlemişler. Hayır ne yapayım şimdi? Eşyalarımı toplayıp yurttan ayrılmak istiyorum. İstanbul'da kiralar cok pahalı oyle bir imkanım yok. En azından şikÂyet etmek istiyorum, kimi kime şikÂyet edeceğimi de bilmiyorum. Sırf devlet yurdunda kalıyorum diye bu kadar cile cekmeyi hak etmiyoruz kesinlikle. Yarın okula da gidemeyeceğim. Muhtemelen sabaha kadar uşuturum bu soğukta. Cumlelerim karışık olmuş olabilir kusura bakmayın.