Merhabalar hanımlar,
Kayınvalidemin ara ara WC cıkışı elini yikamadigindan şupheleniyordum cunku musluk sesi duymuyordum. Demin wc deydi. Cok afedersiniz sanırım kucuk tuvaletini yaptı ve taharet musluğunu actı. Zaten banyo kapısı yarım acık bırakmıştı (bunu da niye yapiyor anlamıyorum) ben de evden cıkmak uzereydim. Dikkat kesildim ve evet ellerini yikamadi sadece sol eli ıslaktı. Allah'ım midem bulanıyor, oğlene kadar calışıyorum o da kucuk iki bebeğime bakıyor. Eşim annesinin yemeklerini cok seviyor, evde yemek yaptığı oluyor, evimi bazen temizliyor. Offf hic birşey olmasa da ellerini yikamiyor işte. Ne yapılır, ne denir bilmiyorum. Duşundukce midem bulaniyor, başıma vuruyor iyi biridir, hic bir sıkıntımız yok. Sağolsun evini bırakıp gelip cocuklarıma bakıyor. Ne yapacağım ben.

Aslında devamında da şoyle birşey oldu. Eline dikkat ettigimi farketti ustune surdu ellerini, sonra komşum bı.poset getirmişti kapının yanında duruyordu. Komsumda vucudunun her yerinde kaşınan birşeyler cıktığını soyledi. Baktığımda uyuz gibi geldi bana o yuzden poşeti almadım kenarda duruyordu. İnternetten bir sikinti olup olmadigina bakıp oyle alayım demiştim. Kayınvalidem beni gonderirken poşete yoneldi. Ben de hayır hayır elleme ona dedim. Bı afalladi. Ben de durumu anlattım. Ben cıkarken normalde gitmemi.beklerdi hemen kapıyı kapattı ustume. Anladı mı acaba ya. Bilmiyorum yani umarım anlamıştır biraz birşeyler... Yoksa ne denir bilmiyorum.