Merhabalar, benim zor sureclerden gectiğim bir sevgilim vardı. Kendisi hakkında burada bir cok konu da acmıştım.
Arkadaşlarımdan yana bu zamana kadar darbeler yediğim icin bir şeyimi pek anlatmazdım. Fakat son zamanlarda icinde olduğum uzgun ruh hali nedeniyle cok da detaylı olmamak kaydıyla guvendiğim birine bir şeyler anlatmıştım.
Az once eski sevgilimin sosyal medya hesabını oyle bir stalklayım derken bana takıntısı olan bir şahsın sevgilimi takip ettiğini gordum. O dakika başımdan aşşağı kaynar sular dokuldu hic tahmin etmiyordum boyle bir şeyi doğrusu. Bu bana takıntılı olduğunu bahsettiğim kişi , derdimi anlattığım arkadaşımla ortak tanıdığımız. Henuz bir kac gun once arkadaşımla konuşurken bana soyadını sormuştu sevgilimin ben de mal olarak soylemiş bulundum. Hatta kendisinin benimle iletişime gecip goruşmek istediğini vs de anlatmıştım. Henuz taze iken bu konuşma takıntılı şahsın onu eklemesi tesaduf olamaz değil mi o kadar moralim bozuk ki şuan . Bir yanda bu şahsın yaptığı hareketlere mi cıldırayım. Yoksa arkadaşım tarafından sırtımdan bıcaklanmış olma ihtimalime mi ? Kızlar sizce bu hareket karşısında ne yapmalıyım ? Bu adamın eski sevgilimi takip etme nedeni ne olabilir ? Kızla konuşayım mı yoksa gozlemleyim mi bir sure ne yapayım gercekten cok uzuldum kızlar ya