Herkese merhaba, beş yıldır ozelde asgari ile calışıyorum ailemle yaşıyorum buyuğum evlendi ayrıldı, ailem eski konularımdan da anlaşılacağı uzere, paranı biriktir birikim yap der dururlar, maaşımı almazlar mutfak masrafını odeyim derim ona bile izin vermezler genelde.
Konum şu ki buyuk abim uc yıl once evlendi duğunu masrafları hep ailem biz karşıladık. (kıskanmak değil ama, ben ailemden para almamak icin calışıyorum, o duğunu aileme yaptırıyor)
Şimdiyse işleri gucleri kurmak icin eşiyle, ailemden borc para istiyorlar, ben anneme gidip bana araba almaya destek cıkın bile demiyorum, harclık bile istemiyorum calışıyorum diye herşeyimi alırım biriktiririm, o ise bi rahatlıkla direk borc para istiyor bana şu kadar bin lira verin diye, tabi ailem o paraları geri almıyor sen evladımızsın yaparız ederiz nolcak diye. Haksız mıyım allah aşkına artık kendimi kucuk enayi kız evlat gibi hissediyorum. birşey desem kıskanan kotu kardeş olurum, demiyim diyorum, ama boyle de kotu hissediyorum kendimi. Bende gidip ee o zaman bana da araba almak icin destek cıkın mı diyeyim, bende niye o karakter huy yok ben niye utanıp isteyemiyorum bunları??