O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime guvenip evlendim koyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yuzume bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim gunden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım camaşırımı bulaşımı yuk etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetci yerine koyduğu icin bir işi yapsam diğerini yapmıyorum gecenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga cıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile gecinen annesi ile koyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler kufurler eder evde kimse yokken tabi . Gerci eşim olsa bile benim karım diyip sahip cıkmaz arkamda durmaz niye o annesi cunku. Ben merkeze annemlere gittiğim gunlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında pecete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği cıkarır ama ben ağzımı acamam . Cok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak uzereyim. Ayrı eve cıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri cekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok koyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet goruyorum . arkadaşlar kafayı yemek uzereyim ben ne aptal ne kor salak biriymişim de evlenmisim boyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yuzunden . Bu kadar mı cahilmisim kormuşum de evlenmisim