ARKADAŞLAR BENDE KISIRLIK OLDUĞUNU ZANNEDERKEN EŞİMDE CIKTI!!!
Selam arkadaşlar ben yaklaşık uc bucuk dort senedir sebebi bilinmeyen kısırlık grubundaydım. Eşimin butun tahlilleri normal cıkıyordu. Gittiğim butun doktorlar bana yoneliyordu. Klomen kulllandım. Laparoskopi oldum her şeyim normal cıktı. Bir arkadaşın tavsiyesi ile uroloji uzmanı KAAN AYDOSa gittik. Meğer eşimde DNA HASARI varmış... ilk defa duymuştum boyle bir şeyi. burdaki urologlar bile ne olduğunu bilmiyor!!! Cok şukur tedavi gorduk ve şu an HEMİLEYİM Nacizane benim tavsiyem eşinizin DNA HASAR TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA VE TUP BEBEK DENEMEYİN. Cunku bu hastalıkta aşılama ve tup bebek tutmuyor maalesef arkadaşlar inşallah bu yorumumu okursunuz eğer icinizden birilerine yardımım dokunursa cok sevinirim. Kimin kime sebep olacağı belli olmaz. Yaratan Rabbim sebepleri de yaratıyor muhakkak. Allah hepinizin yardımcısı olsun... belki dna hasarıyla ilgilenen başka urologlar da vardır. ama bu DNA HASARI denen şey cok onemli. Turkiyede buyuk labaratuvarlar var DUZEN LABARATUVARI gibi. lutfen bu testi yaptırın. aşılama tup bebek surecleri cok zor. hele tutmaması... o kadar pahalı bir test de değil 150 tl civarı. lutfen yaptırın ben 3-4 yıl kaybettim siz kaybetmeyinnnnn