Selam kızlar oncelikle kendimi tanıtayım 33yaşımda 2 cocuk annesi evli bir kadınım ev hanımıyım haftada 2 temizliğe gidip harclığımı cıkarıyorum ailemin en buyuk cocuğu 2 kız ablasıyım.
Sorunum başlıktaki gibi aşırı patavatsızım aklımdakini duşunmeden soyluyorum hele ki ciddi bir ortamda salak salak espriler yapmaya bayılıyorum işin aptal yanı bu patavatsızlığı yapıp milleti kendimden nefret ettirdikten sonra farkona varıyorum ama iş işten gecmiş oluyor yani şoyle aslında o an komikmiş yada guya bilmişliğimle konuşuyorum ama tepkilerden sonra anlıyorumki ben yine salak salak konuşmuşum kendimi frenleyemiyorum sırf buyuzden kardeşlerim etrafımdaki arkadaşlarım artık nefret etmeye başladı. Hani şu bi ortama "ay bumu geldi" yada "ay acaba salak salak konuşup bizi rezil etmese " dedğiniz o salak varya heh işte ben o kişiyim. Allah icin bi akıl verin ben nasıl kurtulcam bundan psikoloğa gidim dedim devlettekiler sakinleştirici veriyo anlamsızca e ozel kliniklerde malum para yetmez kendi kendimede işin icinden cıkamadım nolur şu kız kardeşinize iki oğut akıl verinde artık bi nebze sevileyim yoksa bu gidişle yalnız olcem okuduğunuz icin cok teşekkur ederim