Bu bir ic dokme postudur.
Arkadaşlar selam, zaten yıl icerisinde arkadaş ortamlarında falan icen biriydim. Yani her gun olmasa bile haftada 1 kez icerdik bundan yaklaşık 1 yıl oncesine kadar. Bu surecte uzun sureli bir ilişkim vardı. Yaklaşık 9 ay once beni aldattığını oğrendikten sonra ayrıldık.
Sonrasında toparlanamadım desem yeridir. Bu surec benim icin oldukca sancılı gecti. Haftada 1 olan dağıtma gunlerim once haftada 3'e, sonra 5'e cıktı. Ozellikle yalnız kaldığım anlarda surekli icmek istiyordum. Universite oğrencisi olduğum icin de surekli yalnızdım. 4 ay once okulum bitmek uzere olduğu ve erkek arkadaşımdan da ayrıldığım icin (birlikte yaşıyorduk) universite okuduğum şehirden tası tarağı toplayıp ayrıldım, doğduğum ve buyuduğum şehir olan İstanbul'a, ailemin yanına dondum. Burada en azından serseri hayatımı bırakır bir duzene girerim sanıyordum ki her şeyi olduğu gibi surdurmeye devam ettim. Neredeyse her gun icer hale geldim cunku ayık iken kafamda donup duran şeylerle baş edemiyordum.
Ailemin yanına dondukten sonra yok ben burada yapamıyorum diyip bi ara Bursa'ya goc ettim. Orada da aynı duzen devam etti ve tekelci abi yine beni tanır hale geldi. Neyse dedim burada da yapamıyorum bari Antalya'ya kacayım orada iş falan bulur calışırım turizm sezonu kapanmadan. Babamın gitmeden once bizi ziyaret etmesi ve benim durumumu fark etmesiyle birlikte bir psikiyatri kliniğini ziyaret ettik. Burada bipolar bozukluğa sahip olduğumu ve git gelli hallerimin, şehir değişikliklerinin, aşırı para harcamanın, cinselliğe olan yoğun ilginin ve alkol probleminin bu hastalıktan kaynaklandığını belirtti. Sonrasında 2 farklı doktora daha gittik ve doktorlar da aynı teşhisi koydu.
Ozet olarak anlık olarak tekrar İstanbul'dan bildiriyorum. 2 haftadır ilaclarımı duzenli olarak kullanıyorum ve bu surecte hic alkol almadım. Ancak her gece resmen kana susamış vampir gibi tekelci numarasını aramamak icin kendimi frenlemeye calışıyorum. Ayrıca işi gucu de salıp surekli Netflix'ten bir şeyler izler haldeyim. Kısaca ben dışında herkes hayatımın kaymaması icin uğraşıyor halde.