bulent hocam iyi gunler
ben 4 yıllık evliyim. ben 30 eşim 36 yaşında. evliliğimiz birinci yılında tup bebek yaptık. ancak o zaman her hangi bir sorun soylenmedi sadece eşimin dna hasar testi %25 hasarlı gorundu. beklemek istememiştik.daha sonra uc tup bebek daha yaptık.hic birinde gebelik oluşmadı. 1. ve 2. denememizde 15 16 yumurta toplandı birer embriyo 3. gun transfer edildi. 3. denememizde 18 yumurta toplandı 5 embriyo transfer edildi yine 3. gun. ancak son denememizde az miktarda ilac kullanıldı. 26 yumurta toplandı. 5. gun 2 embriyo 5 aa kalitesiyle transfer edildi. hic biri tutmadı hic embriyo dondurulmaya kalmadı. karyotip analizlerimiz temiz cıktı. rahim filmimi zaten en başta cektirmiştim o da iyi durumda. guatir testi temiz.eşimde prostatit var.ancak etkilemeyeceği soylendi.bana da zayıf olmama rağmen polikistik over olduğumu soylediler inandım. en son denememde doktorum olmadığı soyledi. tum bunların sonunda elde ne tam konulmuş bi teşhis ne bebek var. şimdi sormak istediğim asıl seye geleyim. doktorum ERA testi yaparak bi daha denememizi soyledi. ancak boyle olur dedi. gorunduğum bi başka doktor era testinin gerekli olmadığını histereskobi yapılmasını belirtti. ben ne yapayım. sizin bu konudaki fikriniz benim icin cok onemli. bana vaktinizi ayırdığınız icin şimdiden cok teşekkur ederim. saygılarımla cevabınızı bekliyorum