Selam hanımlar.
Uzatmadan konuya gireceğim
Aileniz erkek arkadaşınızla goruşmenizi istemese napardınız? Ayrılır mı yoksa devam mı ederdiniz?
Benim konuma gelecek olursak babam erkek arkadaşım olduğunu oğrenmişti ve erkek arkadaşımı sevdiğimi soyleyerek babamı karşıma almıştım.Oğrendikten sonra cok sinirlenmişti ve başında bulunmadığım olayın sonunda da bulunmam demişti yani evlilik olsaydı hic bir şeye karışmayacağını ve hic bir şeyde bulunmayacağını soylemişti cok sinirlendi ve bana bir suru beddua etmişti sırf birini sevdiğimi soyledim diye.Bunun sebebi de okulumdan mezun olmuştum ve onceliğimin iş bulmak olduğunu iş bulmadan kendi ayaklarımın uzerinde durmadan bu şekilde babamın karşısında durmamdı.
Babam bu sebepten dolayı gunlerce benimle konuşmadı.Yuzume bile bakmadı.
Ben erkek arkadaşıma hatalar yapmıştım ve o da bana umursamaz ilgisiz davranıyordu annemde erkek arkadaşımın bana olan bu davranışlarını gordu ve ilişkimi bitirmemi sonunun olmadığını soyledi.
Babam beddua ettikten sonra araba ile kaza yapmıştım ve bedduanın tuttuğunu soyledi.
Sonrasında zaten ilişkimde cok değersiz hissettiğim icin ilişkimi bitirdim ve anneme soyledim.
Babamla da konuştum ve aramı duzelttim.
Şimdilerde ise erkek arkadaşım beni sevdiğini ve benimle olmak istediğini soyluyor ama ben annem ve babama ilişkimin bittiğini ve benim icin sadece okul olduğunu soyledim. (Okulumu uzattım.)
Ailemde zaten goruşmemi istemiyor.Okulumu bitirmemi istiyorlar.Eski erkek arkadaşım da cabalamamı istiyor ilişkimiz icin.
Ailem ve eski erkek arkadaşım arasında kaldım..
Siz olsaydınız napardınız?
Ailenizi mi yoksa kendinizi mi dinlerdiniz?

*Lutfen kırıcı yorumlar yazmayın cok hassas donemlerimdeyim..