Merhaba
Hepinizin gecmiş kandili mubarek olsun..Allahu Teala en kısa zamanda tum evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat verir inşallah. Ve kafamızda yer alan bebek konusuyla ilgili bu vesvese korku ve şupheleri de yok eder inşallah..
Ben 32 yaşında 3,5 senelik evli bayanım. Hic gebe kalamadım. Sağ yumurtalığımda şuan 2,5 cm cikolata kisti var bekarken de acık ameliyatla cikolata kisti ameliyatı olmuştum; ama sonrasında gene tekrarladı. Yaklaşık 1 sene kadar yasmin kullandım sonrasında da evlendim. Her ay duzenli adet oluyorum ve adetim 6 gun suruyor. Cocuk istediğimizden bu yana bir kez serophene ve ovitrelle iğne kullandım fakat oluşan yumurtalar kist olmuştu 2 ay yasmin kullanmıştım. Bir seferde aşılama yapıldı fakat tutmadı. Bu arada her iki tupum rahim filminde acık cıkmıştı . Sonrasında biz tedavime baya bir ara verdik ve doktorumuzu değiştirdik. Bu son gittiğimiz hoca eşim ve benim hormon değerlerimizde ve eşimin spermiyogramında bir sorun bulmadı. Adetimin 2. gunu 5 gunluk Klomen tedavisi başladı. Bugun (24 Nisan ) adetimin 13. gunu ve muayenede sol yumurtalığımda yanlış duymadıysam 25 mm olmuş 2 adet yumurtam oluşmuş sağ da gene yumurta hucresi oluşmamış . Birde rahim ağzımda kucuk bir yara tespit etti ve ordan smear aldı sonucu 10 gunde cıkacakmış. Ve 2-3 aydır vajina bolgemde ara ara olan kaşıntıdan bahsettim bana ornisid fort 500, neo-pentoran adlı fitil ve travazol kremleri yazdı. Catlatma iğnesi yazmadı. Yarın akşam (25 nisan) ve pazartesi (27 nisan) gunleri ilişki dedi.
Tabi şeytan surekli benimle uğraşıyor bu kaşıntı ile ilgili ilacları kullanırsam bu ay velev ki gebe kalırsam gebe kalmama mani olursa diye korkuyorum. Gittiğim doktor kullan bişey olmaz dedi ama ben gene her zamanki gibi şupheliyim. Bi de yara cıktı onu da takıyorum of of Şu mubarek uc aylarda inşallah herkes iyi olur ..
İstiyorum ki burda bazı konuları vesvese noktasına benim gibi geldiğimiz şeyleri paylaşalım ve birlikte mantıklı bir şekilde cozmeye calışalım.. Umarım Cok Katılanın Olduğu UZUN SOLUKLU BİR BAŞLIK OLUR