Gece gece canım sıkıldığı icin yazıyorum. Bu ofkeyi kini atamıyor olmak , beni ya hasta edecek ya oldurecek az kaldı. Eşimin telefonunu aldım karıştırdım. Daha doğrusu sadece gorumcemle yada annesiyle olan mesajlarına bakıyorum ama coğunlukla sadece gorumce pisliğine bakıyorum. Neyse. Gorumcemle biz uc aydır falan konuşmuyoruz ne o bana yazar ne ben ona mesafeliyiz bin şukur. O da eşimin ( gecmiş sohbetlerinde, karım her kavgamızda senin soylediklerini yuzume vuruyor kavga sebebi yapıyor demesinden oturu) cizgiyi net cekti. Benim de beklediğim buydu kaldı ki 15 Gune bir ikili oynardı. Muhakkak yazardı. Ama arkamdan soyledikleri, nikahta yuzume karşı soylediği sana cok doluyum cumlesi, cerezi niye biz aldık demesi (bu da nişan zamanıydı) duğunde tartışma, duğun sonrası iftira yalan, hepsi ayaklarına dolandı binlerce şukur. Eşimle 4 sene oldu inanılmaz yıprandık. 4 senenin haftada uc gunu aile tartışması abartmıyorum. Neyse duğunden sonrada arkamdan cahil şizofren kelimeleri vs. Annesine surekli paylaşımlarımı gondermesi ( paylaşımlarım ergence şeyler değildir. Paylaşımlarıma diyor daha cok o kelimeleri. Ozellikle dikkat ederim ama paranoyak olmuşlardı artık ailemle bi şeyi paylaşmam bile onlar icin bir malzemeydi. Her neyse telefonu kurcaladığımda mesajlarda, abisine her şeyi haber vermek zorunda hissediyor kaldı ki kendisi evli şuraya gidiyorum istediğin bi şey var mı, yada yeğenimin istediği bi şey var mı yakındasınız gelemiyorum(aramız 3 saat) Gibi şeyler yazmış eşimde onu mutlu edecek kelimeler yazmış gerizekalı. Ayrılayım da kardeşi baksın bence buna. Kuzu kuzu yaşarlar birlikte. Beni oğullarına asla yakıştıramadılar. Onlara hic saygısızlığım olmamıştı ta ki duğunde benim damarıma felaket bastılar. O gunden sonra işimiz gucumuz birbirimizin kuyusunu kazmak oldu. Ben daha cok mesafe koymayı sectim orası ayrı. Şimdi bile şoyle eşim normalde asla kavgamızı anlatmaz ama birinde boşanma aşamasındaydık ve o gun aradığında anlatmış, kayınvalidem demiş ki gel ben sana kız bulurum.Aramızda 20 saat mesafe var. Ama telefon yetiyor tabi. Gorumcemden kaynanama gectim kusuruma bakmayın. Sonuc olarak tekrar mesajlaşma kısmına değineceğim hem abim abim yeğenim yeğenim beni bi kere sormayan insanın benim evime gelme hayalleri kurması (beni ayrılmaya yitiyor) tabi başka sorunlara sadece bu durumlar ekleniyor. Eşimde mukemmel değil mukemmellik beklemiyorum tabi ama cizgiyi asla cekmedi. Yengene saygısızlık yapmıcaksın diyemedi. Kendin soyle diyor bana dengesiz. Kac kere soylicem acaba.

Not evet balık baştan kokmuştu yaşım 22ydi anlayamadım. Pişmanım. Bu evlilik değil ama bu gorumce belasından psikolojim bozuldu. İnanın sandığınız kadar uzaktan basit gorunduğu kadar değil.