Merhaba....
13 gun oldu yavrum gideli. Daha 5 yasinda hayat doluydu. Kırıkkale de yaşıyordu abimler 1 senedir. Tekrar Ankaraya donmeleri gerekti yengem 8 aylık hamileydi . Bir hafta olmuştu evlerini tutali . Kansız şerefsiz ev sahibinin sadece ocak aboneliği varmış kombi kacakmis. 1 hafta icinde zehirlenmiş en son 7 ekimde melek oldu yavrum . Kardeşini sevincle bekliyordu adını kıyafetlerini odasını her şeyini hazırladı ve gitti onun gittiği gun kardeşi geldi . Solunum yetersizliği nedeniyle acil sezeryan oldu....
İs cıkışı bir akşam abim aradı ağlıyordu karısı ve baldızı hastanedeymis o da denizimin yanındaymış bana karısının yanına gitmemi soyledi. Hala yureği işte cekti bir şekilde evladımin yanına gittim . Gittiğimde kimse yoktu doktorlar basiniz sagolsun dediğinde dunyam yıkıldı yavrumun cansız bedenine sarıldım yalvardım ama gitmişti artık.
İcim yanıyor bugune kadar dert ettiğim hic bir şeyin anlamı kalmadı hatta dertleri gectim hayat anlamını yitirdi . Nasıl baş edecegim bilmiyorum anne babası kadar olamam evet ama benimde yureğime ateş duştu.....