Merhabalar herkese
bir suredir aklımı bu soru kurcalıyor. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Belki eski konularımdan bilenler cıkacaktır. Kendisiyle universitedeyken tanıştık. Bir yıl yanyana gecirdik sonra ilişkimiz uzak mesafeye dondu. Ben ailemin yaşadığı şehre geldim o da ailesinin yanına dondu. Onu gercekten cok seviyorum ama hayatımı onunla gecirmeye karar verirsem kaybedebileğim şeyleri de duşunuyorum. Pişman olmak istemiyorum. Ben hukuk fakultesi mezunuyum şu an stajyer avukatlık yapıyorum, erkek arkadaşım da şu an bir şirkette beyaz yakalı olarak calışıyor. Unvanı teknisyen. Asıl işi bu değil aslında başka bir bolumden mezun olmuştu. Buyuk bir şehrin kucuk bir ilcesinde yaşıyor ve eğer biz ciddi bir adım atarsak benim işimi oraya taşımam gerekiyor. Ancak benim kariyer anlamında istediğim şey bu değil. Yurtdışında yuksek lisans duşunuyorum. O olmasa bile universiteyi okuduğum şehre donup orada avukatlık yapmak istiyorum. Eğer oraya donersem mezun olduğum okulda yuksek lisans gibi bir isteğim de var. Ama erkek arkadaşımla nişan vb. işlere girisirsek şu an bulunduğum ailemle yaşadığım şehirde kalıp birkac sene sonra onun yaşadığı şehre gitmem gerekecek. Cunku cok fazla yer değişikliği yapabileceğim bir mesleğim yok.
Bu şekilde duşunduğum icin de cok suclu hissediyorum kendimi ama bir yandan da kariyer anlamında istediklerim var. Beni cok seviyor, ben de onu cok seviyorum. O kadar cok şey paylaştık ki birden kestirip atmak da cok zor geliyor.
Eğer ben yukarıda anlattığım gibi yurtdışını secersem veya universiteyi okuduğum şehre donersem ilişkimiz zarar gorur. Kendisi o sehre gelemez işinden dolayı. Birkac sene orda kalıp işimi oturttuktan sonra ben de bir yere kıpırdayamam. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? ​