Merhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla cok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları ozel hayat diycek ama lutfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik cok mutlu guzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır cok tuhaf davranıyor surekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı cıkarmıyor sanki benimle gorunmek istemiyor gibi. Sakız ciğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve gec geliyor surekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi gorsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye gecen gun de isim var dedi gec gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım acmadı sonra oksurup sesini duzeliyor noldu dedi seni oğlum gormek istiyor goruntulu acar mısın dedim hayır acamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan once. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında sac baş duzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile cıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana soyle lutfen hayır nerden cıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca gecen gun goğus kıllarını hepsini almış nerden cıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hic almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini oğrensem herşey corap sokuğu gibi gelecek halbuki cok uzgunum yaa (