Başlık şunu diyor arkadaşlar annem evlenin artık diye diretirken ben kendi geleceğimden bile korkuyorum. Dolar, euro, marketteki fiyatlar bunları gordukce moralim bozuluyor yaşama hevesim bile yok oluyor. Hanımlar ne olacak boyle ben cok korkuyorum, endişeleniyorum anksiyetem tavan yapıyor. Ben şuan bu ulkedeki yasal olan en aşağı rakamı alıyorum. Hadi seneye 3400 olsun bu rakam sanki ne olacak? 30'lu yumurta bakıyorum eve alayım diye 32-33-34-35 TL boyle gidiyor. Bu yumurta seneye kac olur? Nisan 2020'de 16.95 miş 30'lu. Seneye rahat 45'i bulur herhalde. Tanesi 1tlden fazla yahu bunun. Kahretsin seviyorum ve sağlıklı da. Yemesen de olmuyor.
Ben bunları duşunup karalar bağlarken annem şunun kızı evlenmiş siz hala evde oturun derdinde. Bugun akşam benden 4 yaş kucuk kızın kınası var ve ben eve gitmek istemiyorum. Cunku annem yine başlayacak aynı şeyleri soylemeye. Auzef de ikinci uni okuyorum. Ders calışmaya korkuyorum evde cunku annem yine soylenmeye başlar diye. "Millet ikinciyi doğurdu siz hala okuyun." Zaten okumamızı da hic istemedi. Bu arada ben 27 olacağım ablam 1 yaş buyuk benden. O hic duşunmuyor evlenmeyi ama annem hala 2 seneye evlenirsin diyor. Cunku 30 undan sonra pek mumkun gormuyor nedense!

5 yıllık sevgilim var onceki konudan da belki bilen vardır. Her cumartesi kahvaltı sofrasında hani ne olacak, ne zaman gelecekler demeye başlıyor. Kahvaltı etmek istemiyorum sırf bu yuzden. Seneye olacak desem niye diğer ay olmuyor diyor. Sonra da başlıyor bu seni oyalıyor demeye.

Kendi icimde buhran geciyorum ama kimseye anlatamıyorum derdimi resmen bunaldım.