Merhabalar. Eşimle iyi kotu devam eden bir evliliğimiz var. Coğu konuda fikrimi sorar danışır ben de ona aynı şekilde. Ama birincisi para konularında hic ağzımı actırmıyor bir de son zamanlarda habersiz gezmelere gitmeye başladı. Para konusunda artık yoruldum sıkıldım da. Karışmamaya calışıyorum. Benim maaşım bana onunki ona artık.
Gezme konusu son zamanlarda cok garibime gitmeye başladı. Cunku evlendiğimizden beri en iyi anlaştığımız konu gezip tozmak. İşlerimizden bulduğumuz her vakti değerlendirmeye calışırız. Gunubirlik bile biryerlere kacarız.
Ama bu kez başka. Kendi işyeri var. Sabah işe gidiyorum diye cıkıyor, gun icinde bir arıyorum ben şurdayım geziniyorum diyor. Bir oldu iki oldu artık bozulmaya başladım. Ustelik benim izinli olduğum gun bizim dolaştığımız caddelere gidip bana akşam soylemesine cok bozuluyorum.
Bu konuyu onunla cok konuşmaya calıştım. Oldu bittiye getiriyor. Tamam bi dahakine seni de gotururum diyor ama nafile. Takıldığı yerler universite oğrencilerinin gittiği populer caddeler.

Bir tane de arkadaşı var 35 yaşında hala unv okuyor hic hoşlanmıyorum onunla takılıyor. İcimi bulandırmak istemiyorum ama bana garip geliyor.
Sizce cok mu evham yapıyorum? Ozgurluğune mudahale ediliyor gibi konuşuyor. Haklı mıyım yoksa haksız mı?